Obi-Wan Kenobi: První trailer s sebou přináší silné emoce

Obi-Wan Kenobi: První trailer s sebou přináší silné emoce | Fandíme seriálům
Disney
Zobrazit dalších 13 obrázků
První ukázka z chystaného Star Wars seriálu je tu. A stojí za to. Fotky přibližují hlavní záporačku a další postavy.

Seriál Obi-Wan Kenobi bude dalším ze Star Wars seriálů vytvořených pro Disney+. Do známých rolí se vracejí Ewan McGregor, Hayden Christensen či Joel Edgerton, kteří už v prequelové trilogii ztvárnili Obi-Wana, Anakina Skywalkera a Owena Larse. Podrobnější informace se nám začaly odkrývat až v poslední době, a tyto drobné ústřižky byly nyní korunovány prvním teaserem. A nutno říct, že tak silné emoce čekal málokdo.

Čtěte také: Režisér Spider-Mana: Jon Watts má točit nové Star Wars

Krátký teaser sleduje Obi-Wana v jeho vyhnanství na planetě Tatooine, kde dává pozor na mladého Luka Skywalkera. Na planetě se však objeví Inkvizitoři, bytosti citlivé na sílu a často bývalí Jediové, kteří pátrají po zbytcích svého druhu, a kteří nám byli představeni již v seriálu Star Wars: Rebels. Zda jsou na planetě kvůli Obi-Wanovi nebo Lukovi zatím nevíme, nicméně hlavnímu hrdinovi zkříží cestu.

Teaser sází na velkou dávku nostalgie, a ta, podpořená skvělým motivem Duel of the fates od Johna Williamse, vyvolává silné vzpomínky a emoce. Záběry na Obi-Wana pozorujícího mladého Luka působí jak ze stránek komiksů, vizuál a lokace dávají vzpomenout na prequely, avšak stále působí svěžím a moderním dojmem. První teaser zkrátka dokázal vyvolat spoustu vzletných pocitů, a dojmout nejen zaryté fanoušky Star Wars. Samozřejmě se jedná pouze o první ukázku, ovšem potenciál je rozhodně velký.

Dejte v komentářích vědět, zda sdílíte naše nadšení a skočte dolů do galerie. Tam na vás čekají první zveřejněné fotografie. Ty jako první zveřejnil magazín EW, který k nim přidal pár podrobností. Oi-Wan je na začátku zlomený muž, který ztratil víru a vzdal se. Okolnosti jej ale brzy donutí se opět vzchopit a vypravit se na zbrusu novou planetu Daiyu, která esteticky připomíná Hongkong. Je to drsné místo plné graffiti.

A fotografie představují také Inkvizitorku Revu. Ačkoliv v příběhu vystupují i Darth Vader (Hayden Christensen) a Vrchní Inkvizitor (Rupert Friend), tak se zdá, že hlavním záporákem příběhu bude právě ona. Reva je neúnavná, ambiciózní a dokáže vnímat Sílu. Je pověřená hledáním Jediů a ačkoliv má stejné cíle jako Grand Inquisitor a Darth Vader, rozdíl je v tom, že pro ni je lov Jediů osobní. Postavu hraje Moses Ingram (Dámský gambit).

Příběh šestidílné minisérie začíná 10 let po dramatických událostech Pomsty Sithů, kdy Obi-Wan zažil svou největší životní prohru, když byl přímým účastníkem pádu svého nejlepšího přítele a žáka Anakina Sykwalkera. V hlavních rolích Ewan McGregor a Hayden Christensen. Za kamerou stojí scenárista Joby Harold a režisérka Deborah Chow. Joel Edgerton se vrací jako Owen Lars, Bonnie Piesse jako Beru Whitesun Lars. Dále hrají Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, Benny Safdie a Maya Erskine. Série se začne vysílat 25. května 2022.

Podklady a foto: Lucasfilm/Disney

Zdroje: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Barton | 10.03.2022 16:51
Hudba super, ale jinak mě trailer vůbec nezaujal... Na seriál se samozřejmě podívám.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu