The Girl From Plainville - Děvče obviněno z nabádání k sebevraždě

The Girl From Plainville - Děvče obviněno z nabádání k sebevraždě | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Teaser trailer představuje nové drama podle skutečných událostí, s Elle Fanning v hlavní roli.

Před osmi lety došlo v americkém Massachusetts ke skutečnému případu, kdy byla sedmnáctiletá Michelle Carter obviněna z neúmyslného zabití osmnáctiletého Conrada Roye. Oba dva se potkali náhodou a následně se osobně viděli už jen několikrát. Vyměňovali si ale množství SMS a emailů a udržovali spolu blízký (platonický) vztah. Conrad v létě 2014 spáchal sebevraždu a Carter byla u soudu označena na základě vzájemných telefonátů a zpráv, kde Conrada k činu nabádala, jako viník.

Minisérie The Girl From Plainville má divákům přiblížit vztah, jaký dvojice mezi sebou měla a události, které vedly až k osudovému okamžiku. Seriál vychází z článku magazínu Esquire, který události popsal. Série vzniká pro streamovací platformu Hulu. Ta u nás není dostupná, ale její nabídky bychom se měli dočkat v rámci platformy Disney+, jejíž uvedení v Česku a na Slovensku je na letošní rok naplánované.

Zveřejněný teaser trailer se nás snaží především dostat pod kůži Michelle, kterou ztvárnila Elle Fanning, nastupující mladá hvězda, známá ze seriálu Veliká nebo z filmů jako The Neon Demon, Oklamaný nebo Super 8. Conrada ztvárnil Colton Ryan (Ve jménu vlasti, Milý Evane Hansene). Autory seriálu jsou Liz Hannah (MINDHUNTER: Lovci myšlenek, Akta Pentagon: Skrytá válka) a Patrick Macmanus (Dr. Death). Série startuje 29. března.

Podklady a foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu