Bridgertonovi: 2. řada oblíbeného seriálu dorazila na Netflix

Bridgertonovi: 2. řada oblíbeného seriálu dorazila na Netflix | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 21 obrázků
Lord Anthony Bridgerton hledá ideální manželku. Bude jí Kate nebo Edwina?

Romantický seriál Bridgertonovi (Bridgerton) z prostředí londýnské smetánky počátku 19. století zaznamenal na Netflixu v závěru roku 2020 fenomenální úspěch. Diváci si oblíbili výpravné zpracování historického období, herce a odlehčené vztahové drama, které pohánělo děj kupředu. Oblíbená scenáristka a producentka Shonda Rhimes (Chirurgové, Skandál, Neskutečná Anna) připravila zkrátka další ze svých úspěšných mýdlových oper, jen tentokrát v historickém kabátku.

Rychle bylo objednáno několik dalších sérií, teď je tu druhá, jejíž všechny epizody Netlifx nabízí svým divákům právě ode dneška. Fanoušci hlásí, že ačkoliv se samozřejmě vytratilo kouzlo neokoukaného, jež hrálo do karet první řadě, ta druhá je pořád skoro stejně zábavná. Pořád je tu dostatek intrik, vztahových peripetií, lechtivosti i humoru. Podle některých diváků je dokonce druhá řada o něco soustředěnější, než ta první. Na druhou stranu samozřejmě trochu chybí Rege-Jean Page, velká hvězda první série.

Ve 2. řadě seriálu Bridgertonovi vikomt Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), nejstarší ze sourozenců, hledá vhodnou manželku. Motivován povinností vůči rodovému jménu Anthony hledá debutantku, která by splňovala jeho přehnané požadavky. Hledání se zdá být předurčeno k neúspěchu až do chvíle, kdy z Indie přijíždějí Kate (Simone Ashley) a její mladší sestra Edwina (Charithra Chandran) Sharmovy. Anthony se začne dvořit Edwině, avšak Kate zjišťuje, že není motivován vroucími city. Proto se rozhodne, že udělá vše proto, aby zamezila jejich sblížení. Při vzájemném špičkování se však začnou Kate a Anthony sbližovat, což komplikuje situaci na všech frontách. Na druhé straně náměstí Grosvenor se Featheringtonovi připravují na příjezd posledního dědice jejich panství a Penelope (Nicola Coughlan) má dál co dělat, aby se zorientovala mezi smetánkou, přičemž stále i před svými nejbližšími skrývá své velké tajemství.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu