Ten Percent: Komedie o agentech pošetilých hvězd a její trailer

Ten Percent: Komedie o agentech pošetilých hvězd a její trailer | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit další 4 obrázky
Britský remake úspěšného seriálu o filmových agentech se představuje.

Pokud vás z jakéhokoliv důvodu zatím míjel na Netflixu francouzský komediální seriál Chci mluvit se svým agentem! (Dix pour cent), okamžitě si jej doplňte. První dvě řady jsou vysokou školou odlehčeného komediálního psaní charakterních příběhů a i zbývající série si pořád drží slušný standard. Koncept seriálu je poměrně univerzální, když pojednává o zaměstnancích talentové agentury, kteří se starají o zpovykané hvězdné klienty. Těmi jsou skutečné hvězdy filmového světa, jež hrají zveličené verze sebe samých. Už tak vznikly indický, turecký či kanadský remake a chystají se další.

Nejbližší na řadě je britská verze nazvaná Ten Percent (Deset procent – pravděpodobně sazba, kterou agent dostává z hercova kontraktu). Nová variace známého schématu nás zavádí do fiktivní londýnské agentury Nightingale Hart, která si v poslední době nevede příliš dobře. Proto má do kanceláře nastoupit nová americká manažerka a udělat na místě pořádek. Dva různé pohledy na svět šoubyznysu na sebe začnou velice rychle narážet.

Ústřední obsazení tvoří Jack Davenport, Lydia Leonard, Maggie Steed, Prasanna Puwanarajah, Chelsey Crisp, Hiftu Quasem, Fola Evans-Akingbola, Rebecca Humphries, Harry Trevaldwyn, Tim McInnerny, Natasha Little, Edward Bluemel, Eleonore Arnaud a Jim Broadbent. Jako hvězdní hosté jsou už teď oznámeni Helena Bonham Carter, Dominic West, Emma Corrin, David Harewood, Clemence Poesy, Kelly Macdonald, Himesh Patel, Phoebe Dynevor, David Oyelowo, Jessica Oyelowo a Olivia Williams.

Série bude v Británii od 28. dubna dostupná na Amazon Prime Video, tak snad služba novinku zpřístupní i u nás. Zároveň se sluší podotknout, že oproti francouzskému originálu chybí traileru anglické novinky původní šmrnc, ale třeba to zkrátka reflektuje stereotypní škrobenou povahu Britů a seriál to dokáže využít ve svůj prospěch.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu