Drž se: Thriller od Netflixu v novém traileru

Drž se: Thriller od Netflixu v novém traileru | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Na varšavském předměstí řádí nebezpečný únosce. Netflix odhalil, kdy napínavou novinku uvede.

Nedávno jsme vám představili chystaný seriálový thriller Zachowaj spokój (Drž se) od Netflixu. V tom se na varšavském předměstí začnou ztrácet teenageři a celou komunitu sevře hrůza. Nově uvedený trailer potvrzuje, že i v kontinentální Evropě není problém natočit poctivou žánrovku, když filmaři dostanou pořádný rozpočet a možnost pracovat se slušnou látkou. Kdyby v traileru nezněla polština, tak na první pohled vlastně ani nepoznáte, že nejde o hollywoodskou tvorbu. Tedy samozřejmě až na středoevropské prostředí, které vyprávění příjemně ozvláštňuje. Dole pod polským trailerem najdete ještě anglicky dabovanou verzi, kdybyste chtěli mít jasnější představu, o čem se v upoutávce mluví. Nově známe datum premiéry. Seriál bude uvedený 22. května.

Děj nové minisérie je zasazený na předměstí Varšavy, kde místní rodinky žijí v sousedské pospolitosti své nenápadné životy. Všechno se změní, když beze stopy zmizí osmnáctiletý Adam. Míra nebezpečí rychle narůstá a vystrašení rodiče dělají vše proto, aby ochránily své děti – Adamovy vrstevníky, kteří se na prahu dospělosti rozhodnou vzít situaci do vlastních rukou.

Původní předloha od Harlana Cobena se v originále jmenuje Hold Tight. Zajímavostí je, že ačkoliv původní román je samostatný, v seriálové podobě se tvůrci rozhodli příběh volně provázat s minisérií Temné lesy z roku 2020. Děj byl tehdy také zasazený do Varšavy a z tehdejšího příběhu se vracejí vyšetřovatelé Paweł Kopiński (Grzegorz Damięcki) a Laura Goldsztajn (Agnieszka Grochowska). Vrací se i značná část tvůrčího týmu. Scénáře opět napsali Agata Malesińska a Wojciech Miłoszewski a vrací se také jeden z původních režisérů, Bartosz Konopka. Toho tentokrát doplňuje Michał Gazda.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu