Stranger Things: Dlouhý trailer pro 4. řadu je epický

Stranger Things: Dlouhý trailer pro 4. řadu je epický | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Netflix přináší další výlet do světa plného mrazivých tajemství. Vypadá luxusně.

Streamovací gigant včera začal záhadný odpočet, ale poměrně rychle odhalil, že odpočítává do zveřejnění nového traileru pro 4. řadu Stranger Things. Trailer dnes s úderem čtvrté hodiny skutečně dorazil a rozhodně je na co koukat. Upoutávka od první vteřinky jasně deklaruje, že se blíží něco velkého. Mohlo se zdát, že průchod do světa Upside Down byl uzavřen, ale z druhé strany se možná přeci jen dere něco ven. Zřejmě něco, co dlouho hibernovalo v tajuplném domu s tikajícími hodinami.

Městečko Hawkins je zřejmě v epicentru všech potíží a naši hrdinové stanou v první linii války proti zlu. Eleven nemá svoje síly, ale skoro se zdá, že nějaké schopnosti získala Max. Část postav sice byla odeslaná do daleké Kalifornie, ale vypadá to, že potíže si je najednou i tam. A šerif Hopper si to v sovětském gulagu bude muset rozdat s monstry ve stylu Vetřelce 3: To znamená s minimem prostředků ve staré průmyslové budově, ale zato se spoustou zkušeností, které za ta léta v boji se zlem posbíral.

Pokud bych měl něco traileru vyčíst, tak je to nadužívání nedokonalých digitálních triků. Některé scény působí hodně počítačově a je to škoda, protože Stranger Things se vždy vyznačovaly svým zemitým vzhledem. Možná za to mohou pandemická omezení, možná snaha tvůrců o ještě větší rozmach, každopádně to nevypadá úplně dobře.

Dole v galerii najdete zveřejněné fotografie.

Od ničivé bitvy o Starcourt ve městečku Hawkins uplynulo šest měsíců. Naše skupina přátel se stále potýká s následky, akorát že tentokrát jsou navíc rozdělení. A život jim neusnadňuje ani nelehké potýkání s dospíváním na střední škole. V době, kdy jsou náctiletí hrdinové nejvíc zranitelní, se objeví nová děsivá nadpřirozená hrozba. Ta s sebou nese strašlivé tajemství. Pokud by se jej podařilo rozluštit, mohlo by to hrůzám Upside Down (světa obráceného naruby) konečně učinit definitivní přítrž.

Obsazení nově rozšiřují Robert Englund, Jamie Campbell Bower, Joseph Quinn, Tom Wlaschiha, Sherman Augustus, Mason Dye a Nikola Djuricko. Vracejí se staří známí Millie Bobbie Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, David Harbour, Winona Ryder, Natalia Dyer a zbytek partičky z Hawkinsu. Nové díly uvidíme postupně 27. května a 1. července.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu