Stranger Things: 5. řada potvrzena, bude poslední

Stranger Things: 5. řada potvrzena, bude poslední | Fandíme seriálům
Netflix
Bratři Dufferovi děkují fanouškům za přízeň a vyhlížejí zakončení netflixovského mega hitu.

Už jsme si zrekapitulovali čerstvé podrobnosti o 4. řadě Netflix seriálu Stranger Things, která má konečně termín uvedení. Spolu s tím ale byly odhaleny také podrobnosti o řadě páté. Ta sérii definitivně uzavře, což potvrdili i autoři seriálu, bratři Dufferovi. Ti fanouškům vzkazují:

Před sedmi lety jsme si naplánovali kompletní příběh Stranger Things. Tehdy jsme předpovídali, že ten příběh půjde odvyprávět za zhruba čtyři nebo pět sezón. Ukázalo se, že na čtyři řady je příběh příliš rozsáhlý. Avšak jak sami uvidíte, už sprintujeme směrem k našemu finále. Čtvrtá řada byla předposlední, pátá bude poslední… Doufáme, že spolu s námi zůstanete, abychom dokončili příběh mocné dívky Eleven, jejích statečných přátel, zlomeného policejního náčelníka a jedné nebojácné mámy z malého městečka Hawkins a alternativní dimenze známé jako Upside Down. Jako vždycky jsm vděční za vaši trpělivost a podporu.“

Seriál se vysílá na Netflixu od roku 2016 a okamžitě se stal jedním z jeho největších hitů. Diváci si oblíbili mix hororu, sci-fi a dětského dobrodružství. Klíčem k úspěchu se stali jak sympatičtí hrdinové, tak napínavě podané vyprávění a hromada nostalgických odkazů na 80. léta, z jejichž popkultury seriál vychází.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu