Batwoman a Legendy zítřka končí

Batwoman a Legendy zítřka končí | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit další 1 obrázek
Provázaný svět Arrowverse bude zase o něco chudší.

Stanice The CW se rozhodla zaříznout hned dva své komiksové seriály, které je u nás možné sledovat na HBO a na Netflixu. Batwoman končí po třech řadách, Legendy zítřka (Legends of Tomorrow) po sedmi. Legendy běžely od roku 2016 a některé postavy se objevovaly už o několik let dříve v Arrowovi nebo The Flashovi. Batwoman se vysílala od roku 2019, poprvé se objevila v předchozím roce v The Flashovi.

Vše nasvědčuje tomu, že seriály byly zrušeny pro klesající sledovanost. Když konglomerát Warner Bros., kam The CW spadá, koupila společnost Discovery, tak se zřejmě zvýšil tlak na výkon, aby se investice vyplatila. Do budoucna není vyloučeno, že stanice The CW bude zcela odprodána, což by mohlo ovlivnit osud také u dalších komiksových seriálů. Prozatím ve světě Arrowverse zůstávají v běhu ještě The Flash, Superman & Lois a Stargirl. V přípravě by měli být Gotham Knights a Justice U, avšak v současné situace je jen obtížné predikovat, zda seriály skutečně vzniknou.

Batwoman měla nelehkou existenci, když po první řadě seriál opustila představitelka hlavní role Ruby Rose a následně bylo rozhodnuto, že sérii po její Kate Kane převezme úplně nová ústřední postava, Ryan Wilder v podání Javicie Leslie. Legendy nabízely divokou podívanou, kde se obsazení neustále proměňovalo a jedinou skutečně stálou členkou týmu byla Sara Lance (Caity Lotz). Ani jedna ze sérií nebyla během vysílání uspokojivě zakončena. O budoucnosti Batwoman zatím nepadlo ani slovo, v případě Legend magazín Deadline naznačuje, že některé postavy by se mohly přesunout do jiných seriálů.

Titulní foto: Batwoman

Zdroje: Deadline I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu