The Circle: Čtvrtá řada představuje své soutěžící

The Circle: Čtvrtá řada představuje své soutěžící | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Známe devítku lidí, která se dobrovolně nechala zavřít do další „karantény“.

Už ve středu dorazí na Netflix 4. série populární soutěžní reality show The Circle. V té je několik jednotlivců uzavřeno do separátních bytů a vzájemně mohou komunikovat jenom skrz textový chat. Hráči pouze na základě zpráv poznávají ostatní, vytvářejí osobní vazby, nebo uzavírají strategická spojenectví. Bez audiovizuálního kontaktu není vždy snadné odhadnout, komu můžete věřit a koho jste správně odhadli, obzvlášť když ve finále ani nemusí být tím, za koho se vydávají – řada soutěžících v The Circle předstírá, že jsou někdo úplně jiný.

Netflix nám odhalil devítku soutěžících, kteří vstoupí do hry v první epizodě. S postupem epizod budou do bytového domu vstupovat i další účastníci, nicméně právě s úvodní devítkou budeme přinejmenším v prvním týdnu vysílání trávit nejvíc času. Jednotlivé soutěžící představuje video přiložené níže. Na první pohled jde o energické osobnosti, z nichž ve střižně půjde nastříhat typickou směs odlehčené zábavy, na jakou jsme od Circlu zvyklí. Zároveň je ale docela škoda, že jde o docela jednotvárnou skupinu. Všechno jsou to dvacátníci, často více či méně ponoření do světa sociálních médií. Původní britský Circle byl v castingu daleko odvážnější, když víc kombinoval hráče nejrůznějších věků, sociálních skupin, lokací a prostředí. Ale nechme se překvapit, třeba se i partička dvacátníků v aktuální 4. řadě americké verze nakonec vyprofiluje jako rozmanitější výkvět, než by se na první pohled mohlo zdát.

V oficiální anotaci Netflix slibuje, že ve 4. řadě pořádně přitopí pod kotlem. Prý půjde o tu dosud nejpikantnější sérii. Máme čekat větší množství catfishů, větší drama, vyšší finanční odměnu a celou řadu překvapení. První čtyři epizody nové série dorazí 4. května. Následně 11. května uvidíme dalších čtyři, 18. května další čtyři a 25. května dorazí velké finále.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu