Westworld v traileru představuje svou 4. řadu

Westworld v traileru představuje svou 4. řadu | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 3 obrázky
Vracíme se do světa blízké budoucnosti, kde se svádí boj mezi běžnými lidmi, korporátními vůdci světa, inteligentními androidy a sofistikovanými počítači.

Sci-fi seriál Westworld nikdy nebyl dokonalý, ale vždy bylo třeba ocenit jeho ambice. Mnoho podobně rozmáchlých projektů v televizi nevidíme. Ať už jde o nákladnou výpravu, úchvatné kompozice, emotivní hudbu Ramina Djawadiho, četné hádanky a zvraty nebo komplexní otázky o duši a svobodné vůli, seriál tímhle vším přetéká. A ačkoliv tvůrci občas ve svojí neskromnosti zavrávorají, rozhodně je milejší jejich usilovná snaha o něco „víc“, než kdyby neustále hráli zbaběle na jistotu.

První zveřejněný trailer pro 4. řadu opět nenechá nikoho na pochybách, že se nás tvůrci pokusí oslnit. Krásnými záběry, šokujícími momenty, výbuchy násilí či hnusu, návraty známých postav, k nimž jsme si vybudovali osobní vazby, a které mají ve tvářích vepsanou radost, bolest či tajemství.

V ukázce vidíme, že se znovu vrací Evan Rachel Wood, i když její verze Dolores posledně zdánlivě bez možnosti regenerace zemřela. Komu tedy bude tělesná schránka patřit? V dosud neznámé roli se k obsazení připojila také Ariana DeBose, jež letos čerstvě vyhrála Oscara za West Side Story. Dále se vracejí Jeffrey Wright, Ed Harris, Thandiwe Newton, Luke Hemsworth, Tessa Thompson, Angela Sarafyan a Aaron Paul. Vrchními scenáristy jsou stále Jonathan Nolan a Lisa Joy. HBO nové epizody seriálu začne uvádět od 26. června.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu