Půlnoční klub: Netflix představuje novinku od tvůrce Domu na kopci

Půlnoční klub: Netflix představuje novinku od tvůrce Domu na kopci | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Hororový milovník Mike Flanagan po Půlnoční mši nabízí trailer svojí seriálové novinky.

Mike Flanagan má v sekci netflixovských hororů výsadní postavení. Postupně předplatitelům služby nadělil Geraldovu hru, Dům na kopci, Záhadné sídlo Bly a Půlnoční mši. Všechny Flanaganovy počiny se setkaly s pozitivními kritikami, takže každá další novinka je fanoušky vyhlížena s napjatým očekáváním. Nejnověji Mike připravil desetidílnou sérii Půlnoční klub (The Midnight Club).

Minisérie je adaptací novely Christophera Pikea, která v češtině vyšla v rámci hororové série pro mládež Stopy hrůzy. Příběh pojednává o skupině teenagerů, kteří jsou společně umístění v domě pro smrtelně nemocné děti. Skupinka uzavře dohodu, že kdo z nich zemře jako první, se vrátí ze záhrobí, aby ostatním prozradil, jaké to po smrti je. Jak to v podobných příbězích bývá, hrátky s nadpřirozenem nedopadnou úplně dobře.

První zveřejněný teaser nám představuje jednotlivé hrdiny, kteří budou v seriále vystupovat. V hlavních rolích vystupují Iman Benson, Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, Aya Furukawa, Annarah Cymone, William Chris Sumpter a Sauriyan Sapkota. Netflix novinky uvede 8. října. Tady je anotace knižní předlohy:

Rotterhamský domov byl útulkem pro mladé lidi, místo, kam teenageři s nevyléčitelnými chorobami odcházeli zemřít. Nikdo, kdo se tam přihlásil k pobytu, se už zase nikdy neodhlásil. Bylo to místo bolesti a smutku, ale také, což stojí za povšimnutí, místo humoru a dobrodružství. V tomto útulku žila parta pěti mladých lidí mužů a žen, kteří si říkali Půlnoční klub. Každou noc o půlnoci se scházeli a navzájem si vyprávěli různé příběhy – povídky plné milostných intrik a hrůzy, života a smrti. Příběhy pravdivé, vymyšlené, i ty, které spadaly někam mezi ně. Jedné noci, uprostřed docela hrůzostrašné povídky, uzavře těchto pět lidí dohodu, ve které se říká, že první z nich, kdo zemře, má vyvinout veškerou možnou snahu spojit se s ostatními – ze záhrobí. Pak jeden z nich opravdu zemře. A příběh začíná. Ten nejbáječnější příběh. Ten nejděsivější.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu