Obi-Wan Kenobi: Krátký „film o filmu“ ukazuje množství odvedené práce

Obi-Wan Kenobi: Krátký „film o filmu“ ukazuje množství odvedené práce | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Pracovat v předaleké Galaxii je za odměnu. Podívejte se, jak se točil seriál s Ewanem McGregorem.

Jakmile jakákoliv látka dosáhne takového věhlasu, jako Hvězdné války, jedna věc je nevyhnutelná. Divácké ohlasy se budou lišit. Zvlášť, pokud původní dílo bylo revoluční a s postupem času se na ně nabalují další a další pokračování. Je naprosto v pořádku, pokud jednomu fanouškovi další pokračování sedne, zatímco druhý jej nemůže vystát. Stejně tak je úplně pochopitelné nadávat korporátnímu vedení, když se zcela evidentně snaží ze značky vyždímat co nejvíc a naprosto kašle na to, jestli jí tím náhodou nemůže ubližovat.

Na jednu věc bychom ale měli pamatovat. Podobné velkofilmy (seriály) nejsou dílem jednoho člověka nebo pouze toho korporátního vedení. Na výsledku se podílely stovky či tisíce lidí, kteří odvedli v zákulisí mnoho a mnoho hodin práce. A zrovna v případě Star Wars budou velká část z nich fanoušci, kteří jsou upřímně rádi, že se mohou podílet na něčem, co mají osobně rádi. Rozhodně není jejich cílem někoho pohoršit nebo zklamat. Prostě se upřímně snaží podat co nejlepší výkon v rámci toho, co okolnosti dovolí. Někdy si to sedne víc, někdy míň, každopádně jednotlivým mravenečkům pracovníčkům v soukolí patří dík za jejich snahu.

V čerstvě zveřejněném, zhruba čtyřminutovém „filmu o filmu“ se můžeme podívat, jak vypadal každodenní život na place seriálu Obi-Wan Kenobi.

Podklady a foto: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu