American Horror Stories: 2. řadu hororových jednohubek představuje teaser

American Horror Stories: 2. řadu hororových jednohubek představuje teaser | Fandíme seriálům
Disney / Hulu
Zobrazit další 2 obrázky
Znepokojivé a znetvořené panenky lákají diváky k další porci strašidelných příběhů.

Ryan Murphy už od roku 2011 připravuje seriál American Horror Story. V tom každá série (až na drobné výjimky) přinese samostatný příběh, zaměřený na nějakou konkrétní hororovou inspiraci (jednou hraje prim strašidelný dům, jindy čarodějnice, pak zase něco úplně jiného). Loni se poprvé o slovo přihlásily také American Horror Stories. V tomhle spin-offu nabízí jeden uzavřený příběh rovnou každá dílčí epizoda. To možná není to pravé ořechové pro fanoušky provázaných příběhů, ale naopak ti, kteří si libují v pestrosti nápadů, si mohli přijít na své.

Koncept zaznamenal divácký úspěch, a tak je tu druhá řada, jež se nám prozatím prezentuje prvním teaserem. Jak je u značky American Horror Story zvykem, diváci se mohou snažit rozklíčovat, co se nám vlastně tvůrci snaží videem naznačit, ale jestli se to nakonec někomu povede, to je ve hvězdách. Upoutávka je celá animovaná a protagonisty jsou v ní znepokojivé, často znetvořené panenky. Pokud nás tvůrci nepřekvapí a nenabídnou přinejmenším jednu epizodu, kde budou panenky hrát důležitou úlohu (anebo to bude epizoda vyloženě animovaná), tak můžeme očekávat, že ve vlastním seriálu z upoutávky nakonec vůbec nic neuvidíme. První epizoda se nicméně jmenuje Domeček pro panenky, takže by v tom byl čert, aby alespoň tenhle příběh s upoutávkou nějak nesouvisel.

Producenty série jsou Ryan Murphy, Brad Falchuk, Alexis Martin Woodall, John J. Gray a Manny Coto. Datum premiéry je stanoven na 21. července a série vzniká primárně pro službu Hulu. U nás první řadu nabízí Disney+, můžeme tedy doufat, že u druhé to dopadne stejně.

Podklady a foto: Hulu / Disney

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu