Boo, Bitch: Středoškolačka se stane duchem a konečně to roztočí

Boo, Bitch: Středoškolačka se stane duchem a konečně to roztočí | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Netflix natočil nový duchařský seriál s královnou střední školy Lanou Condor. Pusťte si trailer.

V současnosti je královnou příběhů pro mladé Lana Condor. Nebo je minimálně žhavou kandidátkou. Má za sebou trilogii Všem klukům, které jsem milovala, sci-fi romanci Za sny až na Mars nebo seriál Deadly Class. Teď ji uvidíme v dalším seriálu. Netflix si pro nás připravil novinku Boo, Bitch (zhruba „Baf, ty krávo“).

Série pojednává o dvou maturantkách, které se po celou střední školu držely dost zpátky. Teď konečně dostávají příležitost změnit svoji pověst a začít novou velkolepou kapitolu svých životů… jen aby se druhý den ráno jedna z nich probudila jako duch.

Příběhů o šedých myších, které se na poslední chvíli rozhodnou dohnat vše, co jim uteklo, už tu byla celá řada. Tady je novinkou duchařský element, který do seriálu o nástrahách dospívání přimíchává další příchuť. Duchařské komedie také nejsou novinkou. V tomhle případě je specifické, že je hrdinka hmotná a všichni ji vidí. Přežití své smrti se rozhodne společensky pořádně vyždímat a jak je vidno, nově nabitá pozornost jí začne časem stoupat do hlavy.

Seriál na první pohled nepůsobí jako nějaké výjimečné dílo, ale jako lehká teenage zábava by fungovat mohl, zvlášť se sympatickou Condor v hlavní roli. Dále hrají Zoe Margaret Colletti, Aparna Brielle nebo Jason Genao. Autory jsou Erin Ehrlich a Lauren Iungerich. Netflix novinku uvede 8. července. V galerii pod trailerem najdete zveřejněné plakáty a fotky.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu