Volavka: Z drsného vězení vede jedna cesta – vymáčknout doznání z psychopata

Volavka: Z drsného vězení vede jedna cesta – vymáčknout doznání z psychopata | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer čerstvého psychologického thrilleru, natočeného podle skutečných událostí.

Apple TV+ už dnes startuje nový krimi thriller. Seriál se jmenuje Volavka (Black Bird) a v hlavní roli se představí Taron Egerton, známý divákům jako Elton John z Rocketmana nebo jako Eggsy z Kingsmana.

V příběhu na motivy skutečných událostí se představí jako Jimmy Keene, bývalá středoškolská hvězda, která nikdy nenastartovala podobně úspěšnou fotbalovou kariéru v dospělosti. Namísto sportu se Jimmy zaplete se zločinem a je odsouzený k deseti letům ve věznici s minimální ostrahou. Dostává dvě možnosti. Buď si prostě odsedět svůj trest, nebo nastoupit do věznice s maximální ostrahou plnou psychicky nemocných zločinců. Pokud se mu podaří vymámit doznání z podezřelého sériového vraha Larryho Halla a zjistit, kde pohřbil několik mladých dívek dřív, než bude zprocesováno Hallovo odvolání, bude Jimmy propuštěný.

V roli podezřelého vraha se představil Paul Walter Hauser (Já, Tonya, Richard Jewell), dále hrají Greg Kinnear, Sepideh Moafi a Ray Liotta. Pro zesnulého Liottu byl seriál jeho poslední televizní rolí. Autorem psychologického thrilleru je Dennis Lehane, jenž je známý především jako spisovatel románů, které se staly předlohou pro úspěšné kriminální thrillery (Tajemná řeka, Sbohem, baby, Prokletý ostrov), ale postupně se profiluje i jako scenárista, když se podílel na seriálech The Wire – Špína Baltimoru, Mr. Mercedes a Outsider. Volavka je prvním projektem, kde je hlavním scenáristou. Šestidílný seriál vychází z memoáru Jamese Keena, hlavním režisérem série je Michaël R. Roskam.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu