Tales of the Walking Dead: Nový seriál Živých mrtvých má trailer

Tales of the Walking Dead: Nový seriál Živých mrtvých má trailer | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 6 obrázků
Novinka z apokalyptického světa mrtvých byla představena na Comic-Conu.

Živí mrtví měli pro sebe na letošním Comic-Conu vyhrazenu spoustu času. Jednou z řady sérií, jež ve fiktivním světě vznikají a jež se dočkala představení, byly Tales of the Walking Dead (Příběhy Živých mrtvých). To je nová antologická série, kde každá z epizod první šestidílné řady představí samostatný ucelený příběh.

Formát dává tvůrcům příležitost zpracovat nápady, které do seriálů s kontinuálním příběhem nezapadaly. Antologie je koncipována tak, že diváci nemuseli nikdy vidět jedinou epizodu z ostatních nemrtvých seriálů. Stačí vědět, že svět postihla zombie apokalypsa. Zároveň se ale dosavadní fanoušci mohou dočkat příběhů o již známých postavách. V tomhle konkrétním případě se dočkáme vyprávění o tom, jak z jedné obyčejné ženy stala nelítostná apokalyptická vůdkyně známá jako Alpha. V roli se vrací Samantha Morton. Další epizody dávají tvůrcům příležitost odpovědět fanouškům na otázky, které dlouhá léta pokládali, případně zpracovat nápady, které byly v minulosti vyvíjeny jako samostatné The Walking Dead projekty, ale nikdy se nedočkaly finální realizace

Obsazení postupně naplnili Anthony Edwards, Parker Posey, Terry Crews, Poppy Liu a Jillian Bell. Posléze se přidali ještě Olivia Munn (X-Men: Apokalypsa, Predátor: Evoluce), Daniella Pineda (Jurský svět: Zánik říše, The Originals), Danny Ramirez (The Falcon & The Winter Soldier), Loan Chabanol (Fading Gigolo), Embeth Davidtz (Čas, Ray Donovan), Jessie T. Usher (Shaft, The Boys) a Samantha Morton jako Alpha. Showrunnerem je Channing Powell, který pracoval jak na Živých mrtvých, tak na Živých mrtvých: Počátku konce. Novinka startuje 14. srpna 2022.

Podklady a foto: AMC, San Diego Comic-Con

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu