See 3: Trailer pro závěrečnou řadu ukazuje měřítko chystaných bitev

See 3: Trailer pro závěrečnou řadu ukazuje měřítko chystaných bitev | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit další 4 obrázky
Jason Momoa se ještě jednou vrací jako slepý bojovník z postapokalyptického světa plného násilí.

Streamovací platforma Apple TV+ dovede seriál See k jeho závěru. Spolu se třetí řadou skončí příběhy ze světa, v němž slepé lidstvo už po generace žije v naprosté temnotě. Poslední zveřejněný trailer se zaměřil především na impozantní měřítko, jež nám závěrečná série slibuje. Pokud upoutávka nelakuje skutečnost narůžovo, pak na fanoušky čekají rozsáhlé válečné střety, které podtrhuje jedna nepříjemná skutečnost. Pravidla boje výrazným způsobem přepisuje nová mocná zbraň (zřejmě katapulty ládované střelným prachem), která je schopná ničit celá města. Srdnatý Baba Voss (Jason Momoa) v časech nouze nedokáže sedět stranou a s mečem v ruce čelí v ruce. Dole v galerii najdete plakáty a fotky.

Od skončení druhé řady uplynul skoro rok. Baba Voss tehdy porazil svého obávaného bratra Eda (David Bautista) a rozloučil se s rodinou, aby žil sám v osamění v lesích. Když však triviantianský vědec vyvine nové nebezpečné (a vidoucí) zbraně, budoucnost lidstva je v sázce. Baba se ještě jednou vrací, abych chránil svůj kmen.

Autorem seriálu je Jonathan Tropper. V dalších rolích vystupují Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe, Nesta Cooper, Tom Mison, Olivia Cheng, Eden Epstein, Michael Raymond-James, David Hewlett a Trieste Kelly Dunn. Apple TV+ uvede 3. řadou seriálu 26. srpna.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu