Love Island: 2. řada začíná za pár dní, seznamte se

Love Island: 2. řada začíná za pár dní, seznamte se | Fandíme seriálům
TV Nova
Zobrazit dalších 10 obrázků
Česko-slovenská verze oblíbené randící reality show bude párovat další partičku krásek a krasavců.

Formát reality-show se dlouhodobě v Česku příliš nedaří zpracovat na takové úrovni, na jakou jsme zvyklí z anglicky mluvících zemí. Světlou výjimku loni představovala seznamovací show Love Island. Určitě měla svoje chyby, kdy tou nejvýraznější byla dost zmatečná prezentace celého konceptu hry a pravidel. Ale spousta věcí se povedla. Podařilo se najít dostatečně rozmanité soutěžící, kdy nechyběli klaďasové a záporáci, stydlíni i vtipálci, prostě dostatečně pestrá škála typově odlišných účastníků, které si snadno a rychle zaškatulkujete. Jednotlivé soutěžní disciplíny dokázaly v rámci nenáročného formátu přinést odpovídající zábavu, rozhodně to nebylo prázdné nic, jaké jsme v tom samém roce mohli sledovat třeba v Like Housu.

A co je nejdůležitější, show byla dobře sestříhaná a okomentovaná, kdy si šikovní střihači, režie a komentátor neustále dělali z uplynulých událostí legraci, shazovali je a brali je s nadhledem. Takže ať už se dělo v přímořské vile cokoliv sebeblbějšího, zpracování to dovedlo zachránit. A pokud čas od času došlo k upřímně emotivní chvíli, tak naopak měli tvůrci dost soudnosti, aby ji nechali vyznít a celá show nebyla kompletně pro smích, ale dalo se jí uvěřit, že z ní opravdu vzejde nějaká láska (což se kupodivu v několika případech opravdu stalo).

19. září na Voyo (20. září na TV Nova) začíná druhá řada, kde spousta věcí zůstává při starém. Účastníci se opět nastěhují do vily na Kanárských ostrovech. Opět začnou v počtu pěti žen a pěti mužů z Česka a Slovenska. Opět spolu utvoří úvodní páry a následně budou pozvolna do soutěže přibývat další jedinci, tzv. „bombshells“, kteří se snaží vklínit do některé ze stávajících dvojic. Po určité době oťukávání vždy vypadává člověk, který je zrovna lichý (není v páru). Krom nových soutěžících hru komplikují také nejrůznější disciplíny, které rozhodují o tom, kdo bude mít příležitost se blíže poznat v soukromí apod.

Diváci opět budou mít možnost ovlivňovat různé dílčí momenty, ale i závěrečný výsledek, skrze mobilní aplikaci pořadu. Na soutěžící čekají výlety na zbrusu nová místa a změnil se také design vily. Krom toho soutěž vyměnila moderátorku. Tou namísto Nikol Moravcové bude Zorka Hejdová. Což by nemusela být špatná zpráva, protože moderátorka v první řadě patřila ke slabším článkům. Na druhou stranu ale těžko říct, nakolik to byla vlastně její vina, protože moderátorka je v pořadu po většinu času nadbytečná a soutěž se obejde bez ní.

Na Nova.cz doplní Love Island dvě doprovodné show. Jedna se jmenuje Beach Hut. Na její přípravě se podílejí Gabriela Gašpárová a Petr „Pítr“ Havránek, kteří se v loňském ročníku umístili jako druzí a dodnes zůstávají partnery. Beach Hut nabídne „exkluzivní rozhovory, neodvysílané záběry a také nějaké ty pikantnosti“. Gašpárová moderuje, Pítr pracuje v zákulisí, bude příležitostným hostem a autorem obsahu pro sociální sítě. Show Hideaway moderují Natália Bačíková a Dominika Rachůnková a věnuje se osobním životům jednotlivých soutěžích mimo Kanárské ostrovy.

Dole v galerii si můžete prohlédnout první desítku soutěžících. Na Slovensu show uvádí Markíza.

Podklady a foto: TV Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu