Můj brácha má prima holku: Netflix přináší další ujetou randící show

Můj brácha má prima holku: Netflix přináší další ujetou randící show | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Po zakázaném sexu budou do nabalování protějšků strkat prsty sourozenci.

Poslední dobou se hodně řeší, zda streamovací platformy utrácejí realistické náklady vzhledem k počtu platících předplatitelů, které jsou na svůj obsah schopné nalákat. Pokud je někde poměr cena/výkon celkem nezpochybnitelný, jsou to reality shows. Ty mají dost nízké náklady. Často točíte na jednom místě, neplatíte scenáristům, soutěžící berou oproti hollywoodským hvězdám drobné, náklady na digitální triky jsou minimální (ale existují – občas se například v postprodukci mažou ze záběru kameramani). Reality shows generují poměrně slušný ohlas na sociálních sítích, zrovna Netflix je navíc obvykle neuvádí naráz, ale na části, takže udrží předplatitele déle než jeden měsíc.

Investice do podobného typu obsahu tedy dává smysl, jen musíte přinášet pořád divnější a divnější koncepty, aby publikum stále mělo důvod novinku zapnout alespoň ze zvědavosti. Nejslavnější randící reality show je na Netflixu stále Láska a slepá, kde se soutěžící seznamují, aniž by se viděli. Podobného věhlasu se dočkalo Too Hot to Handle, kde mají nadržení účastníci zakázanou soulož a musejí rozvíjet hlubší pouta. V Indian Matchmaking dává páry dohromady dohazovačka, v Sexy Beasts spolu chodí nezadaní na rande v monstrózních maskách a tak by se dalo pokračovat.

Nejnovější podobný kousek od Netflixu se jmenuje Můj brácha má prima holku (Dated & Related). A oficiální anotace říká: „Seznamovací soutěž, ve které natěšení singles a jejich sourozenci zamíří do luxusní vily, aby si zkusili najít nové polovičky a vyhrát 100 000 dolarů.“ Trailer ukazuje, že do vily tentokrát zamíří nezadaní sourozenci, kteří se navzájem mohou v randění podporovat, mohou se varovat před hloupým rozhodnutím, anebo jim prostě jen bude trapně, až se budou jeden druhému před očima muchlovat s novou láskou. Netflix desetidílnou novinku uvede 2. září. Dole v galerii najdete fotky.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu