Manifest: Závěrečná řada je tu s pořádným trailerem

Manifest: Závěrečná řada je tu s pořádným trailerem | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Nová upoutávka poodhaluje, jak to všechno dopadne s pasažéry letadla, co se záhadně ztratilo a znovu objevilo.

Koncem letních prázdnin se čtvrtá řada seriálu Manifest vytasila s první teaserem. Tehdy nicméně šlo skutečně jen o kratičké připomenutí toho, že série vrací. Teprve víkendová propagační akce TUDUM přinesla pořádný trailer, který fanouškům blíže poodhaluje, na co se mohou v nové řadě těšit.

Seriál Manifest z oslovil diváky mysteriózní premisou. Let z Jamajky do New Yorku během cesty prodělá intenzivní turbulence. Když letadlo konečně dosedne, čeká na pasažéry podstatně větší šok: Zatímco cestující zažili normálně dlouhý let, na Zemi se dozvídají, že od jejich vzlétnutí uplynulo pět a půl roku a všichni byli považováni za mrtvé. Následně se pasažéři snaží vrátit do svých přerušených životů, zažívají záhadné vize, které se jim snaží cosi sdělit a jsou předmětem vyšetřování, jež se snaží odhalit, co se vlastně stalo.

Čtvrtá řada se odehrává dva roky poté, co byla Grace brutálně zavražděna. Rodina Stoneových je stále zdevastovaná, Ben truchlí a snaží se najít unesenou dceru Eden. Ve svém žalu se Ben vzdává pozice spolukapitána záchranné lodi, která tak zůstává v rukou osamocené Michaely. Pro ni je to prakticky nadlidský úkol, protože vláda sleduje skoro každý krok, co pasažéři udělají. Blíží se soudný den a pasažéři zoufale hledají způsob, jak by mohli přežít. Pak se ale z ničeho nic objeví tajuplný pasažér s balíčkem pro Cala, který změní úplně všechno, co jsme dosud o letu 828 věděli. Konečně se dozvíme, co stojí za tajuplnými vizemi a mysteriózní dobrodružství dospěje ke svému rozřešení.

V hlavních rolích Melissa Roxburgh, Josh Dallas, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Ty Doran, Parveen Kaur, Matt Long, Holly Taylor a Daryl Edwards. Autorem seriálu je Jeff Rake. Premiéra je stanovena na 4. listopadu.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu