Berlin: Nový seriál o oblíbené postavě z Papírového domu odhalil obsazení

Berlin: Nový seriál o oblíbené postavě z Papírového domu odhalil obsazení | Fandíme seriálům
Netflix
Když byl Berlín mladší, užíval si života plnými doušky, cestoval po Evropě, miloval a…kradl ve velkém stylu.

Netflix během svojí akce TUDUM představil svoji novinku Berlin, jež bude pojednávat o dřívějším řádění Berlína, jednoho z ústředních antihrdinů populárního seriálu Papírový dům. Bohužel jsme se nedočkali traileru, pouze videa, kde Berlínův představitel Pedro Alonso hovoří o připravované sérii s Álexem Pinou, autorem Papírového domu. Nový seriál se odehrává řadu let před událostmi Papírového domu a má nám představit Berlínova „zlatá léta“, kdy byl bláznivě zamilovaný, cestoval po Evropě a kradl cokoliv, co se mu zalíbilo. Novinka má nabídnout spoustu napětí, romance, loupeží, humoru a cestování.

O něco zajímavější bylo následné oznámení obsazení. Jak už bylo řečeno, Pedro Alonso se vrací jako Andrés de Fonollosa (Berlín), inteligentní zloděj klenotů, který si vychutnává svůj hedonistický styl života. K ruce pro své zločiny bude mít nový gang. Jeho členy budou: Michelle Jenner (Isabel) jako Keila, specialistka na elektroniku; Tristán Ulloa (Fariña) jako filantrop a Berlínův důvěrník; Begoña Vargas (Welcome to Eden) jako nestabilní Cameron; Julio Peña Fernández (Through My Window) jako oddaný Roi a Joel Sánchez jako Bruce, neúprosný muž činu.

Záměrem nového seriálu je představit Berlína v úplně novém kontextu, ukázat jej divákům ve zcela jiném duševním rozpoložení. Na seriálu pracují autoři původního seriálu Esther Martínez Lobato a Álex Pina. Ti připravili osmidílnou sérii společně s dalšími dvěma scenáristy, Davidem Olivou a Davidem Berrocalem. Režíruje Albert Pintó, David Barrocal a Geoffrey Cowper. Velká část z nich pracovala na Papírovém domě nebo na jiných seriálech z dílny Álexe Piny. Natáčení začne 3. října v Paříži, točit se bude také v Madridu.

Titulní foto je ilustrační: Berlín v seriálu Papírový dům

Zdroje: TUDUM, The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu