Fubar: Schwarzeneggerův návrat před kamery je dotočený

Fubar: Schwarzeneggerův návrat před kamery je dotočený | Fandíme seriálům
Arnold Schwarzenegger / Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Koukněte na fotky z nové Arnoldovy komediální špionáže pro Netflix.

Zatímco kupříkladu Arnieho akční souputník Bruce Willis seká i po ukončení kariéry nové filmy do distribuce tempem zhruba jeden kus za dva měsíce, Arnolda Schwarzeneggera fanoušci už hezkých pár let v ničem neviděli. Naposledy v roce 2019 jsme mohli vyrazit do kin na Terminátora: Temný osud a od té doby ani ťuk. Nebo lépe řečeno. Schwarzenegger občas promluvil v nějakém dokumentu, občas natočil reklamu a dost promlouval na sociálních sítích. Jinak ale byl ze hry. Přečkal nějaké zdravotní potíže, schovával se před COVIDem a k natáčení se vrátil teprve letos na jaře.

Tehdy se rozběhlo natáčení komediální špionáže pro Netflix, které v Torontu probíhalo až do poloviny září. Tehdy Schwarzenegger oznámil závěr natáčení na sociálních sítích a definitivně potvrdil, že se seriál nebude jmenovat ani Utap, ani nijak jinak, ale skutečně Fubar, jak se od začátku nejčastěji uvádělo. Níže si můžete prohlédnout několik fotek z natáčení.

Seriál Fubar pojednává o otci (Arnold Schwarzenegger) a dceři (Monica Barbaro), kteří o sobě vzájemně dozvědí, že celé roky pracovali jako tajní agenti CIA. Pochopí, že jejich vzájemný vztah je jedna velká lež a vlastně se vůbec neznají. Jsou nucení spolupracovat na další operaci, a tak se ve světě mezinárodní špionáže postupně vyvíjí jejich vzájemná rodinná dynamika. Dále hrají Fabiana Udenio, Adam Pally, Barbara Eve Harris, Stephanie Sy, Jay Baruchel, Gabriel Luna, Travis Van Vinkle, Tom Arnold, Fortune Feimster, Andy Buckley, Devon Bostick, David Chinchilla, Rachel Lynch, Scott Thompson, Aparna Brielle či Milan Carter Showrunnerem je Nick Santora, hlavním režisérem Phil Abraham.

Foto: Arnold Schwarzenegger / Netflix

Zdroj: Arnold Schwarzenegger

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu