Zaklínač šokoval fanoušky: Hlavní role bude přeobsazena

Zaklínač šokoval fanoušky: Hlavní role bude přeobsazena | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Henry Cavill se loučí s rolí Geralta a vítá náhradníka pro čerstvě schválenou 4. řadu.

Tuhle zprávu asi nikdo nečekal. Henry Cavill sice bude hrát znovu Supermana a čerstvě byl obsazený do akční novinky Guye Ritchieho, ale zároveň končí s rolí, která mu v posledních letech dělala nejlepší jméno: Cavill opouští Zaklínače.

Podle dostupných informací měl Henry dopředu podepsanou smlouvu na tři sezony a zkrátka se ji rozhodl neprodloužit. Nezdá se, že by za rozhodnutím stálo jakékoliv zákulisní drama, Cavill se jednoduše chce vydat novým směrem. Natáčení seriálu je časově a fyzicky náročné a pakliže to pandemická situace dovoluje, točí se po celé Evropě, aby se našly ty nejlepší lokace a ušetřilo se. Vzhledem k tomu, že Cavillova filmová kariéra aktuálně nabírá na obrátkách, tak Henry zřejmě nechtěl do seriálu nadále investovat svůj čas a energii.

Můžeme debatovat o tom, zda změnu představitele hlavní role ustojí, zda měla produkce dělat vše pro to, aby Cavilla udržela, popřípadě zda by naopak Zaklínači ubližovalo, pokud by hlavní roli hrál někdo, kdo už pro ni nemá motivaci. Momentálně tak nezbývá než celou věc brát tak, jak je: Ve třetí sérii Henryho Cavilla uvidíme v roli Geralta naposledy.

Úlohu po něm nově přebírá Liam Hemsworth, nejmladší ze sourozenců Hemsworthových. Jeho dosud největším pracovním zářezem je série Hunger Games, kde hrál jednu z hlavních postav. Od té doby už podobně výraznou příležitost nedostal a zatím se ani nikdy nepředvedl v roli, v níž by byl jeho výkon oslavovaný. Nezbývá nám než doufat, že Zaklínač bude zlomovým projektem, kde se Liam skutečně předvede.

Třetí řada bude uvedena příští rok v létě, čtvrtá je momentálně schválena, avšak není zřejmé, kdy ji uvidíme. Anya Chalotra a Freya Allan v rolích Yenefer a Ciri dle dostupných informací obnovily své kontrakty a ve čtvrté řadě se vrátí. Stejně tak se vrací hlavní scenáristka Lauren Schmidt Hissrich.

Titulní foto: Zaklínač

Zdroje: Netflix, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu