Echo 3: Hledání nezvěstné uprostřed guerillové války - trailer

Echo 3: Hledání nezvěstné uprostřed guerillové války - trailer | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 7 obrázků
Oscarový scenárista filmů jako Smrt čeká všude nebo 30 minut po půlnoci připravil nový thriller. Seznamte se, koukněte na fotky.

Příznivci syrových válečných, špionážních či politických thrillerů jistě mají v hledáčku scenáristu Marka Boala. Začínal jako autor námětu pro V údolí Elah, posléze dostal dva Oscary za Smrt čeká všude, následovalo 30 minut po půlnoci, Černobílá spravedlnost a Trojí hranice. Aktuálně se fanoušci jeho autorského stylu mohou těšit na výpravný seriál Echo 3.

Děj je zasazený do Jižní Ameriky, kde se na hranicích Kolumbie a Venezuely ztratí geniální výzkumnice Amber Chesborough. Amber je srdcem malé americké rodiny, takže jakmile se dostane zpráva o jejím zmizení domů, vydávají se ji hledat její bratra a její manžel – oba dva muži s vojenskou zkušeností a komplikovanou minulostí. Pánové přitom zatím netuší, že také Amber něco tají. Komplexní charakterní drama je zasazené do prostředí právě probíhající guerillové války.

Amber hraje Jessica Ann Collins (30 minut po půlnoci, Clickbait), jejího bratra Luke Evans (Rychle a zběsile 6, Hobit, Kráska a zvíře) a manžela Michiel Huisman (Orphan Black, Hra o trůny). Dále hrají James Udom, Maria Del Rosario, Alejandro Furth, Juan Pablo Raba a Bradley Whitford. Mark Boal je showrunnerem a podílel se osobně na scénáři větší části 10 připravovaných epizod. Hlavním režisérem je Pablo Trapero. Seriál vychází z izraelského originálu Kvůli ní hrdinové létají. Ten je potom inspirovaný románem od Amira Gutfreunda. Apple TV+ bude nové epizody uvádět týden co týden od 23. listopadu.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu