The Mandalorian: Třetí řada oznámila datum premiéry

The Mandalorian: Třetí řada oznámila datum premiéry | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit další 1 obrázek
Oznámení termínu třetí řady Star Wars hitu doplňují dva nové obrázky.

Zatímco po filmové stránce se Lucasfilm na výstavě CCXP zaměřil na Indianu Jonese 5 (venku je první trailer), z hlediska Star Wars vystoupení patřilo The Mandalorianovi. Studio zveřejnilo nové záběry, které však nebyly uveřejněny na internetu. V ukázce podle diváků v sále byla vidět spousta akce, nové lokace, řada Mandalorianů a planeta Mandalor. Fanoušky pozdravil představitel hlavní role Pedro Pascal a na dálku se připojili scenáristé Jon Favreau a Dave Filoni, ti však neprozradili nic, co by stálo za řeč.

Nejzajímavější novinkou celého CCXP tak z pohledu The Madaloriana bylo oficiální oznámení premiéry pro třetí řadu. Ta je ohlášena na 1. března 2023, kdy odstartuje na Disney+. Třetí řada začne okamžitě po událostech série The Book of Boba Fett, kde jsme Manda s Baby Yodou potkali naposledy. Spolu s oznámením premiéry byly zveřejněny také dva nové obrázky, které najdete dole v galerii.

Din Djarin (Pedro Pascal) se vrací po druhé řadě The Mandaloriana a událostech série The Book of Boba Fett. Kvůli tomu, že si sundal před někým druhým svou helmu, byl vyobcován a podle „Brnířky“ už nadále není Mandalorianem. Mando se pokusí vykoupit, jenže to bude trochu oříšek, protože to jde jen na planetě Mandalor, která je po dávných válkách kompletně zdevastovaná... Dále hrají Giancarlo Esposito, Carl Weathers, Katee Sackhoff, Emily Swallow, Omid Abtahi, Amy Sedaris, Christopher Lloyd či Tim Meadows. Autory Mandaloriana jsou Jon Favrean a Dave Filoni. Datum premiéry třetí řady je stanoveno na 1. března 2023.

Podklady a foto: Lucasfilm, CCXP

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu