American Primeval: Netflix v nové sérii přinese drsné dobývání divokého západu

American Primeval: Netflix v nové sérii přinese drsné dobývání divokého západu | Fandíme seriálům
ZDF
Taylor Kitsch bude v syrové akční podívané hledat důvod k životu při dobývání nového světa.

Televizní westerny jsou momentálně v módě především díky Tayloru Sheridanovi, který nabízí jeden moderní (Yellowstone) a dva historické (1883 a 1923 - dříve 1932). Objevují se ale samozřejmě i další série z prostředí divokého západu. Nedávno tu byla například Angličanka s Emily Blunt a teď Netflix chystá jeden zajímavý kousek pro budoucí měsíce.

Seriál se jmenuje American Primeval (zhruba „Americký pravěk“) a je zasazený do období časného osidlování Severní Ameriky. Chystaná minisérie divákům slibuje násilné střety kultur, náboženství a komunit, když muži a ženy bojují o nadvládu nad novým světem, do nějž je dle jejich mínění zavedl sám osud. Hlavním protagonistou je Isaac, traumatizovaný muž, který se snaží popasovat se svými démony a najít v brutálním a tvrdém světě důvod k životu.

Tvůrci slibují, že American Primeval přinese dynamický a intenzivní příběh o přežití, který bude zároveň hluboce lidský. Čeká na nás syrový styl vyprávění, spousta akce a tapiserie rozmanitých charakterů, které doplní Isaaca.

Všechny epizody zrežíruje Peter Berg, zkušený filmový i seriálový režisér, který natočil Vítejte v džungli, Království nebo Hancocka. V rámci seriálů spolupracoval především na Světlech páteční noci, ale také na Pozůstalých či na Hráčích. Autory jsou Eric Newman (Narcos) a Mark L. Smith (REVENANT Zmrtvýchvstání), přičemž Smith napíše všechny scénáře. Isaaca ztvární Taylor Kitsch (John Carter, Bitevní loď, Waco, Temný případ).

Titulní foto je ilustrační: Taylor Kitsch ve filmu Poražení

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu