The Mandalorian 3: Jediové a spousta akce v novém traileru

The Mandalorian 3: Jediové a spousta akce v novém traileru | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 8 obrázků
Pusťte si upoutávku pro nová dobrodružství Manda a Baby Yody, která dorazí už za pár týdnů.

Služba Disney+ začne od 1. března s týdenními rozestupy nabízet nové epizody Star Wars seriálu The Mandalorian. Čerstvá třetí řada nenaváže jen na ty dvě dosavadní, ale také na dobrodružství, která Din Djarin (Pedro Pascal) a Grogu zažili v seriálu Boba Fett: Zákon podsvětí.

 

Dočkali jsme se uveřejnění nového traileru, který poodhaluje, co nás v nové řadě čeká. Na první pohled se zdá, že bychom se mohli připravit na větší měřítko. Na větší akci, větší počet Mandalorianů, ale také na širší mytologii. Seriál se zřejmě bude zaobírat tím, co v jádru vlastně znamená být Mandalorianem, což se reálně promítne do Dinovy cesty na planetu Mandalor, kde se hrdina v ruinách dávné civilizace pokusí získat zpátky svou ztracenou čest. Zásadní roli i nadále bude hrát také skutečnost, že Mandaloriani nejsou jednotní a každá jejich odnož nahlíží na celou kulturu po sém.

Trailer ukazuje, že Nevarro pod vládou Greefa Kargy (Carl Weathers) vzkvétá, ale z Vnějšího okraje se podíváme také na jednu z hustě osídlených planet (co myslíte, je to Coruscant nebo Honsian Prime?), zřejmě se blíží nová hrozba z hlubin pozůstatků Impéria a zdá se že nás čeká flashbacková scéna z období, kdy ještě žila celá řada Jediů. Dost možná by mohlo jít o další pohled do minulosti Grogua a na nechvalně proslulé provedení Rozkazu 66, kdy Impérium masakrovalo na popud Palpatina Jedie ve velkém. Celou upoutávku pak končíme parádní ilustrací toho, že si Grogu dovede se svými silami poradit pořád lépe a lépe.

Podklady a foto: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu