Fubar: Netflix zveřejnil první teaser pro akční seriál se Schwarzeneggerem

Fubar: Netflix zveřejnil první teaser pro akční seriál se Schwarzeneggerem | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Arnold Schwarzenegger vystupuje ve svém prvním seriálu, který se stylem inspiroval u Pravdivých lží.

Fubar je vůbec prvním seriálem, kde Arnold Schwarzenegger vystupuje v hlavní roli. Novinka vznikla pro Netflix a uvidíme ji 25. května. Aktuálně streamovací služba zveřejnila první teaser a fotky a také Arnieho vyjádření:

Kamkoliv přijdu, lidé se mě ptají, kdy natočím další velkou akční komedii, jako byly Pravdivé lži. Tak je to tady. Fubar vám jednu ubalí a rozesměje vás. A ne jen na dvě hodiny. Je to celá série. Spolupracovat s Nickem [Santorou], Skydance a Netflixem byla radost a fanoušci dostanou přesně to, na co se těšili.“

Showrunner Nick Santora ještě dodal obligátní zdvořilostní frázi o tom, že byl vždy Schwarzeneggerovým velkým fanouškem a točit s ním byl vždy velký sen. První zveřejněný teaser zatím mnoho neukázal, takže těžko soudit, jaký má vlastně série potenciál. Nicméně, pusťte si ochutnávku sami, koukněte do galerie na první fotky a zůstaňte na příjmu, brzy určitě dorazí delší ukázka.

Seriál Fubar pojednává o otci (Arnold Schwarzenegger) a dceři (Monica Barbaro), kteří o sobě vzájemně dozvědí, že celé roky pracovali jako tajní agenti CIA. Pochopí, že jejich vzájemný vztah je jedna velká lež a vlastně se vůbec neznají. Jsou nucení spolupracovat na další operaci, a tak se ve světě mezinárodní špionáže postupně vyvíjí jejich vzájemná rodinná dynamika. Dále hrají Fabiana Udenio, Adam Pally, Barbara Eve Harris, Stephanie Sy, Jay Baruchel, Gabriel Luna, Travis Van Vinkle, Tom Arnold, Fortune Feimster, Andy Buckley, Devon Bostick, David Chinchilla, Rachel Lynch, Scott Thompson, Aparna Brielle či Milan Carter Showrunnerem je Nick Santora, hlavním režisérem Phil Abraham.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu