Spider-Man Noir: Svéráznému superhrdinovi připravují vlastní hraný TV seriál

Spider-Man Noir: Svéráznému superhrdinovi připravují vlastní hraný TV seriál | Fandíme seriálům
Sony
S novým Spider-Manem se podíváme do minulosti.

Už v roce 2019 bylo oznámeno, že autoři animovaného Spider-Mana: Paralelních světů jako producenti připraví několik nových hraných seriálů se spidermanovskou tematikou. Od té doby jsme jakékoliv bližší zprávy dostali vlastně jen o Silk: Spider Society. Premiéra je sice stále v nedohlednu, nicméně alespoň se něco děje.

Teprve teď se objevily informace o dalším chystaném projektu. Tím je seriál o Spider-Manovi Noir. Tahle varianta populárního pavoučího hrdiny pochází z New Yorku 30. let minulého století, jde o ostříleného, staršího a zatvrzelého superhrdinu. Vzhledem tento Spider-Man připomíná vyšetřovatele z noirových detektivek a velká část čtenářů postavu bude znát především díky animovanému snímku Spider-Man: Paralelní světy, kde černobílou postavu namluvil Nicolas Cage.

Nový seriál podle informací serveru Variety bude hraný a vzniká pro streamovací platformu Amazon Prime Video. Hlavním hrdinou nemá být Peter Parker a děj má být zasazený do vlastní reality, tedy bez přímé návaznosti na libovolné jiné hrdiny. Podíváme se do New Yorku 30. let minulého století, do období velké hospodářské krize.

Seriál připravuje Oren Uziel, scenárista podepsaný pod filmy 22 Jump Street, The Cloverfield Paradox, Ztracené město nebo Mortal Kombat. Produkují Chris Miller, Phil Lord a Amy Pascal.

Titulní foto je ilustrační: Spider-Man Noir ve filmu Spider-Man: Paralelní světy

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu