Planeta opic: Údajně vzniká seriál navázaný na filmy

Planeta opic: Údajně vzniká seriál navázaný na filmy | Fandíme seriálům
20th Century Studios
Svět, kde žijí lidoopi stejně inteligentní jako lidé, se má dočkat seriálového rozšíření.

Po několikaleté pauze bude pokračovat sága Planety opic spolu se snímkem Kingdom of the Planet of the Apes. U toho by však nemělo zůstat. Server Giant Freakin Robot tvrdí, že vedle toho se má točit také navazující TV seriál. Server nepatří mezi ty úplně nejspolehlivější, ale čas od času se k dobrým informacím dostane. Nedávno kupříkladu jako první informoval o obsazení hlavní role v novém seriálu ze světa Vetřelce. Ten vzniká pro stejné studio, jako Planeta opic, tak se pojďme podívat i na ni. Třeba na aktuálním zákulisním drbu něco opravdu bude.

Podle informací serveru má být seriál provázaný s filmovou sérií a vzniká pro službu Disney+. Aktuálně je v počáteční fázi vývoje, určitě s ním tedy nemůžeme počítat dříve než v příštím roce, nebo spíš přespříštím. Momentálně není zřejmé, v kterém období by se seriál měl odehrávat.

Připomeňme, že po restartu z roku 2011 začala Planeta opic svůj příběh zhruba v současnosti, kdy experimentální látky dodají lidoopům lidský intelekt. Ve Zrození Planety opic pouze skupina unikla ze zajetí. V pokračování jsme poskočili v čase kupředu, kdy podstatnou část lidstva vyhubil virus a my tak mohli sledovat, jak se už početná opičí komunita snaží pokud možno mírumilovně žít nedaleko přeživší komunity lidské. To se tak docela nepovedlo a ve třetím filmu definitivně začalo být jasné, že se inteligentní opi postupně stanou na Zemi dominantním druhem. V chystaném filmu Kingdom of the Planet of the Apes poskočíme v historii o desítky let kupředu, kdy už opi mají vlastní civilizaci.

Disney tedy může buď zvolit synergii a zasadit nový seriál do stejného období, jako příští film. Potenciálně třeba i využít stejné kulisy. Anebo se naopak bude studio snažit ušetřit na modelování většího množství fotorealistických opů a futuristické krajiny a zasadí události někam do období, kdy se inteligentní lidoopi sotva dostali ze zajetí, lidé sotva začali umírat na virus a Země vypadala plus minus stejně jako dnes. Ale to jen spekuluji nahlas. Počkejme si, zda seriál vůbec vznikne

Foto je ilustrační, z filmové Planety opic

Zdroj: Giant Freakin Robot

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu