Arnold: Schwarzenegger dostal vlastní dokument od Netflixu

Arnold: Schwarzenegger dostal vlastní dokument od Netflixu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer třídílné minisérie o Arnoldově životě a kariéře.

Netflix čas od času nabízí dokumenty známých hvězd. Představil Taylor Swift, Amy Winehouse, Britney Spears nebo třeba Pamelu Anderson. Svou retrospektivu dostane také Arnold Schwarzenegger, známý herec, kulturista a politik.

Moto říká, že po tomhle dokumentu si budete chtít zacvičit, stát se filmovou hvězdou a usilovat o politické křeslo. Dokument je rozdělený na tři části a slibuje, že nabídne dosud nikdy neviděné záběry a historky, které Arnold ještě nikde nevyprávěl. Od skromných začátků na rakouském venkově, až po nejvyšší patra amerického snu. Příběh je podle Netflixu tak neskutečný, že dokonale ladí s jeho velikášskou osobností. Filmaři měli Schwarzeneggerovu maximální spolupráci a máme očekávat jeho velkou otevřenost. Promluví on sám, jeho přátelé, nepřátelé, herečtí kolegové a mnozí další, kdo mají nabídnout čerstvý pohed na jeho život od dob, kdy vzpíral činky, přes triumf v Hollywoodu až po politický vzestup ke guvernérskému úřadu státu Kalifornie.

Dokument bude na Netflixu uvedený 7. června. Třídílnou sérii připravila Lesley Chilcott, jež v minulosti dohlížela jako producentka na dokument Nepříjemná pravda. V traileru minisérie bohužel působí dost neškodně, jak to obvykle bývá, když hvězda spolupracuje. Možná se i před kamerou poměrně výrazně otevře, ale pořád je téměř jisté, že vyznění bude ve finále pozitivní, že se možná lehce pootevře třináctá komnata, ale rozhodně se nebude otevírat ta čtrnáctá, natož aby se patnáctá vůbec zmiňovala. Netflix má také ve zvyku své dokumentární série nadměrně natahovat, daleko za hranice toho, co je ještě zajímavé.

Ale třeba Arnold nebude ten případ, tak si držme palce, že nás čeká zajímavá podívaná. Pusťte si trailer a koukněte do galerie na fotky.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu