Daniel Radcliffe nemá zájem vystupovat v novém Harrym Potterovi

Daniel Radcliffe nemá zájem vystupovat v novém Harrym Potterovi | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Původní Harry tomu příštímu nemá potřebu osobně předávat hůlku.

Studio Warner Bros. poslední dobou působí dojmem, že tak docela neví kudy kam. Čerstvě v kinech pohořel nákladný The Flash a komiksovky čeká restart. Nic kloudného nedokázali ve studiu vymyslet ani s další svou hitovou značkou, s Harrym Potterem. Namísto dalších pokusů o nějaké rozšíření ságy bylo rozhodnuto, že sedmidílná knižní řada prostě dostane nové zpracování, tentokrát televizní, seriálové.

Oznámeno to bylo letos v dubnu a něco málo bližšího najdete v samostatném příspěvku. Magazín ComicBook.com hovořil s původním Harryho představitelem Danielem Radcliffem, jenž propaguje novou řadu seriálu Nebe s.r.o. Redaktor se jej přeptal na to, zda by se v novém seriálu mohl objevit. Daniel na to měl poměrně jasnou a střízlivou reakci:

Vnímám to tak, že se snaží začít s čistým štítem a jsem si jistý, že ať už [seriál] bude točit kdokoli, bude si jej chtít zpracovat po svém a pravděpodobně nebude chtít vymýšlet, jak tam dostat cameo starého Harryho. Takže o něj rozhodně nijak neusiluji. Ale samozřejmě jim hrozně držím palce a jsem nadšený z toho, že předám štafetu. Ale nemyslím si, že je potřeba, abych ji předával i fyzicky.“

Nic rozumnějšího Daniel skutečně říct nemohl. Nekouká úkosem na fanoušky série, přeje štěstí kolegům, kteří budou kráčet v jeho šlépějích, zároveň se ale ve vší skromnosti distancuje, což dává smysl - Radcliffe ve své post-potterovské éře dost jednoznačně dává najevo, že chce zkoušet nové věci a nechce žít uzavřený v minulosti. Třeba zmiňované Nebe s.r.o. je toho krásným příkladem.

Foto je ilustrační, filmový Harry Potter

Zdroj: ComicBook.com

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu