Love Island: Třetí řada oznámila termín premiéry

Love Island: Třetí řada oznámila termín premiéry | Fandíme seriálům
TV Nova
Zobrazit další 2 obrázky
Další série přinese novinky a větší interaktivitu diváků.

Lokální verze reality show Love Island pro Česko a Slovensko slaví úspěch. Vrací se už se třetí řadou, která bude vysílána na televizních stanicích Nova, Nova Fun, Doma a na Voyo. Na streamovací službě nová řada startuje už 4. září, v televizi budou jednotlivé epizody k dispozici vždy s jednodenním zpožděním. Nové epizody budou vysílány vždy ve všední den, v sobotu na diváky čekají celotýdenní rekapitulace. Vysílání potrvá zhruba dva měsíce.

Základní koncept zůstává stále stejný, ve vile se postupně budou párovat nezadaní lidé, až jedna dvojice v poslední epizodě získá titul vítězů. Závěrečný pár dostane dvě obálky. V jedné jsou dva miliony korun, ve druhé nic. Je na daném člověku, zda se rozdělí se svou polovičkou nebo si výhru nechá pro sebe. O vítězném páru rozhodne divácké hlasování.

Podle producentky Kateřiny Zavadové budou v letošním ročníku mít diváci příležitost průběh soutěže ovlivnit ještě víc než v minulosti. Krom hlasování o vítězích budou prostřednictvím aplikace hlasovat také o každodenních aktivitách a dalších věcech. Větší míru interaktivity mají diváci zakusit už při vysílání první epizody.

Zavadová dále uvádí, že i nadále u soutěžících hraje vliv vzhled, protože pohled na atraktivní lidi v plavkách k pořadu prostě patří. Nicméně letos měl casting dbát daleko větší důraz na výběr silných a výrazných osobností, které to ve vile dokážou pořádně rozproudit. Máme se těšit na lidé se zajímavými profesemi a životními příběhy, nejen na modelky a fitness trenéry. Casting probíhá dál, protože soutěžící do hry nastupují i dodatečně, jako tzv. „bombshells“. Zájemci se mohou hlásit na stránkách Novy.

Krom castingu přichází do hry ještě tzv. Golden Ticket. Na festivaly High Jump v Hřiměždicích a Grape Festival v Trenčíně vyrazili účastníci předchozích řad, kteří dostali možnost na každém festivalu vybrat jednoho člověka přímo do hry, bez nutnosti projít castingem. Podle Gabriely Gášpárové „Zlatý lístek“ bývalí účastníci měli v plánu udělit takovým dvěma zájemcům, kteří je nejvíc zaujmou energií, jaká z nich vyzařuje.

Gabriela Gášpárová znovu moderuje bonusovou show Beach Hut, materiály spolu s ní opět připravuje její partner Petr Havránek, s nímž se dala dohromady během první řady Love Islandu. Hlavní moderátorkou je i tentokrát Zorka Hejdová a opět se točí ve známé vile na Kanárských ostrovech. Krom běžných epizod, rekapitulací a Beach Hutu budou k dispozici také bonusová videa na nova.cz.

Podklady a foto: Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu