The Morning Show: Zpravodajské drama je zpátky se 3. řadou

The Morning Show: Zpravodajské drama je zpátky se 3. řadou | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 17 obrázků
Jennifer Aniston a Reese Witherspoon na Apple TV+ znovu zažívají turbulence televizního zákulisí.

Když Apple spustil svou streamovací platformu Apple TV+, angažoval pro ni celou řadu výrazných osobností. Mezi ně patřily i Jennifer Aniston a Reese Witherspoon, dlouholeté kamarádky a velké filmové a seriálové hvězdy, které konečně dostaly příležitost spolu ve větší míře vystupovat před kamerou. Dámy jako představitelky hlavních rolí a producentky připravily The Morning Show – charakterní drama z prostředí televizního vysílání.

Série zažila spoustu těžkostí při natáčení, kdy se různě upravovala za pochodu. Recenze také nebyly stoprocentní. Diváci ale projevili o první i druhou řadu zájem a teď je tu po dvouletém odstupu řada třetí, která startuje už ve středu 13. září. Apple TV+ první den nabízí úvodní dvě epizody a ty ostatní přicházejí s týdenními odstupy. Dole na vás čeká trailer a fotky.

Děj seriálu je zasazený do prostředí televizního vysílání a jejího ranního zpravodajství. Po tom, co vyplují na povrch sexuální excesy jednoho z moderátorů najde show náhradu v talentované reportérce, která do té doby neměla svou velkou příležitost. Krom řady dalších dílčích příběhů se The Morning Show primárně soustředí na rivalitu a klíčící přátelství zkušené moderátorky Alex (Aniston) a začínající Bradley (Witherspoon).

Ve třetí řadě se máme dočkat většího zaměření na Alexin intimní život, na nový boj o moc v rámci stanice a na kybernetický útok, jemuž redakce čelí. Do hry vstupuje také nový klíčový hráč, potenciální investor Paul Marks, jehož ztvárnil Jon Hamm. V dalších rolích vystupují Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Greta Lee, Nicole Beharie, Julianna Margulies a Stephen Fry. Showrunnerkou je Charlotte Stoudt, hlavní režisérkou Mimi Leder.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu