Gen V: Novinka ze světa Bandy už je za rohem

Gen V: Novinka ze světa Bandy už je za rohem | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 9 obrázků
Seznamte se s černou komedií, v níž jsou mladí lidé ochotní udělat libovolnou sviňárnu, aby si vysloužili to nejlepší superhrdinské zaměstnání.

Fanoušci Bandy (The Boys) konečně dostanou svou dávku krvavé zábavy. Třetí řada The Boys byla uvedena loni v létě a ta čtvrtá je kvůli hollywoodským stávkám zatím v nedohlednu. Pauzu nicméně překlepne alespoň Gen V, spin-off zaměřený na dorůstání nové generace superhrdinů.

Gen V začíná 29. září a Amazon Prime Video ten den nabídne rovnou dvě epizody. Dohromady jich uvidíme osm. Děj začíná mezi 3. a 4. řadou Bandy a končit bude souběžně s událostmi té čtvrté. Gen V je samostatný seriál, který vypráví vlastní příběh, ale zároveň dopředu připravuje půdu pro 4. řadu The Boys, takže by fanoušci rozhodně neměli Gen V vynechat. V seriálu se navíc objeví některé postavy známé z hlavního seriálu, jmenovitě A-Train (Jessie T. Usher), Soldier Boy (Jensen Ackles), The Deep (Chace Crawford), Ashley Barrett (Colby Minifie), Victoria Neuman (Claudia Doumit) a Adam Bourke (P.J. Byrne). Počítá se s tím, že vznikne druhá řada.

The Boys jsou satirickou variací na klasické superhrdinské příběhy, plnou násilí a černého humoru. Superhrdinové jsou v tomhle světě namyšlené, sebestředné primadony, které s chutí zneužívají nadlidské síly pro vlastní prospěch. Navenek jsou to ale národní hvězdy, které má pod palcem mocná korporace Vought.

Ta vede také univerzitu Godolkin, jež je určená k výchově nové generace superhrdinů. Krom superhrdinské výchovy mládež samozřejmě také klasicky paří a prožívá si svá malá osobní dramata. Nechybí ani pletichy a vzájemné podrážení, kdy je řada studentů ochotná udělat prakticky cokoliv, aby zvýšili svou šanci na získání prestižního superhrdinského zaměstnání. Jak navíc naznačují zveřejněné trailery, Vought v zákulisí peče cosi nekalého…

V hlavních rolích Gen V vystupují Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas, Marco Pigossi, Clancy Brown, Alexander Calvert a Jason Ritter. Seriál je inspirovaný komiksem The Boys od Gartha Ennise. Autory seriálu jsou Craig Rosenberg, Evan Goldberg a Eric Kripke. Kripke je showrunnerem Bandy, Goldberg jejím výkonným producentem a Rosenberg patří mezi scenáristy.

Přikládáme trailery a fotky.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu