Co kdyby...?: Disney+ plus každý den servíruje nové epizody oblíbené marvelovky

Co kdyby...?: Disney+ plus každý den servíruje nové epizody oblíbené marvelovky | Fandíme seriálům
Disney+
Zobrazit dalších 13 obrázků
Opět dostáváme alternativní verze známých příběhů. Jak by to například dopadlo, kdyby se Star-Lord utkal na Zemi s Avengers.

Zatím jen dva Marvel seriály na Disney+ dostaly druhou řadu. Loki a teď také Co kdyby...? (What If...?). Na rozdíl od zbytku Disney+ sérií je tahle marvelovka animovaná a není součástí hlavní kontinuity. Nebo přesněji řečeno, jako součást kontinuity ji lze brát díky tomu, že Marvel otevřel multiverzum. V tom se v nekonečném počtu paralelním realit může odehrávat nekonečné množství příběhů, co si vzájemně neodporují. Ale prostě nečekejte, že by se příběhy z animáku What If…? nějakým podstatným způsobem rozvíjely v budoucích hraných filmech. Maximálně dojde na drobné pomrknutí na fanoušky, jako když například v Doctoru Strangeovi 2 Sharon Carter vystoupila jako Captain America, stejně jako předtím právě ve What If…?

Jednotlivé epizody What If...? těsně nenavazují, každá nabízí nový příběh. Pokaždé jde o nějaký alternativní pohled na postavy nebo situace známé z dosavadních filmů. Z toho také vychází už samotný název – „Co kdyby“. V první řadě jsme tak mohli vidět komiksové hrdiny jako zombies nebo třeba příběh o tom, kde se Star-Lordem nestal Peter Quill ale T’Challa. První řada byla uvedena v roce 2021, teď je tu druhá.

Zajímavé je, že zatímco první řada zveřejňovala své epizody klasicky jednou týdně, ta druhá zvolila netradiční metodu uvádění nových dílů. Druhá řada měla premiéru 22. prosince a od té doby je každý den uveřejňovaný jeden další díl. V tuhle chvíli si tedy můžete přehrát už polovinu všech dosavadních epizod a než letošní rok skončí, uvidíte ty zbývající.

Devět příběhů znovu nabízí pohled do alternativních realit, kde se známé marvelovské situace odehrály více či méně odlišně. Zatím jsme mohli vidět například to, jak Peter Quill zaútočil na nejmocnější superhrdiny ze Země, popřípadě jak Happy Hogan zachránil Vánoce. Recenze pro druhou řadu jsou opět vesměs pozitivní a chválí si, jak jde v rámci formátu předvádět všemožné blbinky, jaké autory napadnou. Zároveň se ale objevuje kritika, že nová řada začíná zvyšovat důraz na to, aby jednotlivé epizody přeci jen mezi sebou měly nějakou provázanost. Jestli to bude vadit i vám, to si nicméně budete muset zjistit sami. Tak vzhůru na Disney+!

Podklady a foto: Marvel / Disney

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

x | 27.12.2023 00:00
Vzhůru na Disney plus! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣠⣴⣾⣿⣿⣿⣿⣷⣦⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢰⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⢿⡇⠀⠈⣿⣿⠁⠀⢸⡿⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣠⠀⠀ ⠀⠀⢹⣦⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠻⣷⣤⣴⢏⡹⣦⣤⣾⠟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣴⡏⠀⠀ ⠀⠀⠀⢿⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠛⠛⠛⠛⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣠⣾⡿⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠈⢿⣿⣧⡀⠀⠀⠀⢸⣧⡀⠀⠀⢀⣼⡇⠀⠀⠀⢀⣼⣿⡿⠁⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠈⠻⣿⣿⣦⣀⠀⠀⠙⠿⣷⣾⠿⠋⠀⠀⣀⣴⣿⣿⠟⠁⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⣿⣿⣷⣄⡀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣾⣿⣿⠟⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⢿⣿⠿⠒⢀⣠⣶⣿⣿⡿⠛⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠰⢶⡄⠀⣠⣴⣾⣿⣿⡿⠟⠋⠀⢠⡶⠆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⣀⠀⣀⣤⡈⢻⣆⠸⠿⠟⠋⠁⠠⠶⠇⣰⡟⢁⣤⣀⠀⣀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⢸⣿⡇⠘⠛⠁⠀⠻⠆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠰⠟⠀⠈⠛⠃⢸⣿⡇⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu