Spider-Man: Freshman Year – Jak nový seriál souvisí s ostatními marvelovkami

Spider-Man: Freshman Year – Jak nový seriál souvisí s ostatními marvelovkami | Fandíme seriálům
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Comic-Con nám blíže představil nový spidermanovský seriál.

Krom toho, že Marvel na Comic-Conu představil svou hranou tvorbu, tak měl také separátní animovaný panel. Asi největší pozornost poutal seriál Spider-Man: Freshman Year, jenž při loňském oznámení tak trochu působil dojmem, že by mohl být součást provázaného filmového světa Marvelu. Nakonec se ukázalo, že to není tak úplně přesné.

Během prezentace a následných rozhovorů se zástupci Marvelu vyplynulo, že je Spider-Man: Freshman Year vlastně takové What If?, akorát kompletně zaměřené na Spider-Mana a jeho středoškolská léta. Děj je zasazený před události Občanské války a odehrává se v paralelní realitě, kde se několik drobných skutečností odehrálo jinak, než ve filmovém světě Marvelu. Důsledkem toho se v tomhle světě mentorem Petera Parkera nestává Tony Stark, ale Norman Osborn.

To můžeme mít zajímavé konsekvence, ačkoliv prozatím nevíme, zda je Norman v tomhle světě zároveň také záporákem Goblinem, popřípadě, zda se jím stane. Další podrobnosti o příběhu neznáme, nicméně bylo odhaleno, že v příběhu bude vystupovat řada známých postav. Krom starého Osborna také jeho syn Harry, dále Doctor Strange, Nico Minoru z Runaways anebo Amadeus Cho, mladík, který v komiksech jde ve šlépějích Bruce Bannera. Ze záporáků nebudou chybět kupříkladu Doctor Octopus, Rhino, Scorpion nebo Chameleon.

Zajímavé je, že v minisérii vystoupí také Daredevil, kterého namluví Charlie Cox, jeho představitel z hraných filmů! Zda Petera namluví Tom Holland nebo Strange Benedict Cumberbatch, to zatím odhaleno nebylo. Také neznáme podrobnosti o tom, co vlastně bude série vyprávět za příběh. Vše nasvědčuje tomu, že hodně času strávíme na střední škole. Už teď byla potvrzena druhá řada, nazvaná Spider-Man: Sophomore Year. Spider-Man: Freshman Year dorazí na Disney+ v roce 2024. Níže si můžete prohlédnout výtvarné zpracování, zjevně silně inspirované komiksy. Hlavním scenáristou je Jeff Trammel.

Titulní foto je ilustrační: Spider-Man: Homecoming

Zdroje: Marvel, San Diego Comic-Con

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu