Pokémonní delegátka: Oblíbené příšerky dostaly loutkové zpracování

Pokémonní delegátka: Oblíbené příšerky dostaly loutkové zpracování | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 22 obrázků
Pokémoni se rozhodli, že ovládnou všechny druhy zpracování. Nejnověji je tu loutková animace. Koukněte, jak se seriál točil.

Netflix navázal spolupráci s The Pokémon Company a jako první společný projekt si zvolili nečekanou výzvu: Ručně animovaný loutkový seriál. Jmenuje se Pokémonní delegátka (Pokémon Concierge) a od ostatní tvorby se liší právě zpracováním. Jsme zvyklí na tradičně animovaný seriál, na animaci z videoher, na 3D animaci i na hraný film s „fotorealistickými“ pokémony. Pookénková animace s loutkami, to je novinka.

Děj se odehrává v pokémoním středisku na jižním ostrově, kam pokémoni jezdí za odpočinkem a zábavou. Hlavní postavou je delegátka Haru, která se tu o jednotlivé pokémony a jejich trenéry stará. Série vypráví o ní a jejích spolupracovnících, kteří se starají o to, aby měli jejich klienti co nejpříjemnější pobyt.

Seriál divákům slibuje příběh plný dobrodružství, přátelství a sebepoznání. V příběhu vystupuje celá řada známých pokémonů, jako jsou Pikachu, Eevee, Dragonite, Magikarp, Psyduck, Bulbasaur, Snorlax nebo Diglett. V hlavních rolích vystupují Non, Fairouz Ai nebo Eita Okuno. Režíruje Iku Ogawa. Už teď najdete všechny čtyři epizody na Netflixu. Hodnocení jsou slušná, takže jestliže jste zarytí fanoušci Pokémonů nebo například skrze ně chcete svoje děti seznámit s pookénkovou loutkovou animací, tak s chutí do sledování.

Tady se můžete podívat, jak se seriál točil:

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu