Podruhé mě neoklameš: V novém thrilleru je smrt manžela jen vrchol ledovce

Podruhé mě neoklameš: V novém thrilleru je smrt manžela jen vrchol ledovce | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 29 obrázků
Netflix přináší novou tajuplnou sérii, kde skrytá kamera odhalí, že zastřelený manžel hrdinky je stále na živu. Seznamte se.

Seriály podle románů spisovatele Harlana Cobena v posledních letech frčí. V roce 2020 tu byly Cizinec a Temné lesy. Následně Nevina, Drž se blízko a Nadobro ztracený. Loni Drž se a Útočiště Harlana Cobena. A letošek rovnou startuje s čerstvou novinkou. Už od 1. ledna Netflix nabízí mysteriózní thriller Podruhé mě neoklameš (Fool Me Once).

Maye Stern brutálně zavraždili manžela. Maya se snaží se smrtí Joa vyrovnat, avšak když si doma nainstaluje kameru kvůli hlídání malé dcerky, čeká na ni šok: V záznamu se z ničeho nic ukáže sám Joe, živý a zdravý. Detektiv Sami Kierce, který řídí vyšetřování, má sám co tajit. Abby a Daniel, neteř a synovec Mayy, se mezitím snaží zjistit pravdu o tom, kdo několik měsíců předtím zavraždil jejich matku. Jsou případy propojené? Vzrušující hledání pravdy může začít. Šokující odhalení změní životy všech jednou provždy.

Michelle Keegan vystupuje jako Maya Stern, Richard Armitage jako Joe, Adeel Akhtar jako detektiv Kierce a Joanna Lumley jako Joova starostlivá matka. Dále hrají Emmett J. Scanlan, Dino Fetscher, Marcus Garvey, Hattie Morahan, James Northcote, Danya Griver, Daniel Burt, Adelle Leonce, Natalia Kostrzewa a Clara Indrani. Autorem seriálu je sám Coben, hlavním scenáristou Danny Brocklehurst (Brassic, Obviněný, Ten Pound Poms), hlavním režisérem David Moore (Cizinka, Poslední království, Merlin). Recenzí zatím moc nenajdete. Vypadá to ale, že jde o celkem slušné napínavé řemeslo, které možná zbytečně upřednostňuje zvraty před přirozeným vývojem postav.

Pusťte si trailer a budete mít jasnější představu, jestli to s Podruhé mě neoklameš zkusit.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu