Kancl: Návrat seriálové legendy je o krok blíž

Kancl: Návrat seriálové legendy je o krok blíž | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit další 3 obrázky
Původní autor Greg Daniels se pustil do příprav nového námětu.

Americká verze Kanclu (The Office) je jedním z historický nejúspěšnějších komediálních seriálů. Seriál běžel 9 let, měl přes 200 epizod, získal spoustu cen, měl dlouhodobě skvělé recenze. Z Kanclu vzešlo tolik pravidelně používaných gifů, jako z málokterého jiného seriálu. Spolu s nástupem streamu se z The Office stala na Netflixu jedna z nejpřehrávanějších sérií. Společnost NBC byla v roce 2019 ochotná vypláznout neskutečnou půlmiliardu za to, aby získala od Netflixu zpátky práva.

Je tedy jedině logické, že se prakticky od původního ukončení seriálu mluvilo o tom, zda se Kancl někdy vrátí. Spousta fanoušků by se nezlobila, televizní stanice a streamovací služby už se třesou a pro tvůrce to prakticky s jistotou bude to nejúspěšnější, co v životě napsali. Přesto dlouhodobě váhali, zda se ke značce ještě vracet, zda si tak maximálně nepošlapou svůj vlastní odkaz.

Zřejmě ale změnili názor, nebo přišli na to, jak své obavy umlčet. Hlavní autor původního seriálu Greg Daniels čerstvě dal dohromady tým svých nejbližších scenáristických kolegů a pustili se spolu do vymýšlení námětu pro pokračování. Skupina začala pracovat toto úterý. Je nicméně třeba mít na paměti, že v tuto chvíli jsou jakékoliv přípravy opravdu na začátku a stále se může stát, že projekt skončí ve slepé uličce a nic z něho nebude.

Vypadá to, aktuálním záměrem je připravit úplně nový příběh, který bude zasazený do stejného světa, jako příběhy z papírenské společnosti Dunder Mifflin. Všechno se ale zřejmě bude točit kolem úplně nové firmy, kolem úplně nových postav. Z původního seriálu se teoreticky může zastavit, jako sympatický host, ale hlavní pozornost bude zaměřená na nové hrdiny. Dost pravděpodobné je i to, že nový seriál bude opět předstírat, že jsou postavy sledované skutečnými kamerami.

Uvidíme, co z Danielsových scenáristických porad vzejde. Jakmile se dozvíme víc, budeme vás informovat.

Titulní foto je ilustrační, z původního seriálu

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu