Griselda: Sofía Vergara dostala na Netflixu vlastní Narcos

Griselda: Sofía Vergara dostala na Netflixu vlastní Narcos | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 31 obrázků
Autoři Narcos a Narcos: Mexico připravili novou minisérii o nechvalně proslulé drogové kmotře.

Producent a scenárista Eric Newman je nejznámější pro práci, kterou odvedl na seriálech Narcos a Narcos: Mexico. Podle jeho vlastních slov při rešeršování starších seriálů pořád všude narážel na Griseldu Blanco, další fascinující figuru z prostředí drogové mafie. Ženu, která se mezi obchodníky s drogami vyšplhala tak vysoko, jako žádná před ní nebo po ní.

Série pojmenovaná jednoduše Griselda přináší dramatizovanou verzi životního příběhu kolumbijské rodačky. Většina děje je zasazená do Miami 70. a 80. let minulého století. Blanco byla oddanou matkou a zároveň protřelou obchodnicí, které se díky neskutečné nelítostnosti a přirozenému šarmu povedlo vybudovat miliardové impérium a získat přezdívky jako Černá vdova nebo Kokainová kmotra.

Do role kmotry se vtělila Sofia Vergara, která kvůli projektu prošla výraznou proměnou a podle recenzí se do postavy naprosto vtělila. Zároveň patří mezi producenty seriálu. Autory série jsou Eric Newman, Doug Miro a Carlo Bernard, kteří všichni pracovali na Narcos. K nim se přidala ještě Ingrid Escajeda. Všechny epizody minisérie zrežíroval Andrés Baiz, jenž předtím pracoval na Narcos taktéž. Krom Vergary, která dosud byla známá hlavně pro komediální seriál Taková moderní rodinka, v Griseldě vystupují ještě Alberto Guerra, Christian Tappan, Martín Rodríguez, Juliana Aidén Martinez, Vanessa Ferlito a Carolina Giraldo.

Netflix novinku přináší 25. ledna. Pusťte si trailer:

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu