Mr. & Mrs. Smith: Seriálový remake filmu s „Brangelinou“ je lepší než originál

Mr. & Mrs. Smith: Seriálový remake filmu s „Brangelinou“ je lepší než originál | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 26 obrázků
Multi-talentovaný Donald Glover vzal povrchní komedii a povýšil ji na špičkovou zábavu. Už zítra u vás v obýváku.

Akční komedie Mr. & Mrs. Smith z roku 2005 je fenomén. Avšak ne proto, že by to byl vyložený mega hit nebo opravu dobrý film. Snímek zůstává na dlouhou dobu zapsaný v povědomí především proto, že se při jeho natáčení dali dohromady Angelina Jolie a Brad Pitt, kteří se pak na mnoho let dopředu stali tím nejpropíranějším hvězdným párem.

Natáčet seriálový remake mohlo působit jako prázdná snaha přiživit se na známé značce. Výsledkem mohlo být něco podobně zbytečného, jako loňský seriál Pravdivé lži. Jenže příběhu o manželské špionážní dvojici se chopil Donald Glover, nadaný komik, rapper a scenárista, držitel ceny Grammy, dvou Emmy a dvou Zlatých glóbů.

Remake Mr. & Mrs. Smith si vybral jako svůj další projekt po vychvalované Atlantě. A podle recenzentů se společně s kolegyní Francescou Sloane opět trefil do černého. Recenzenti dávají vysoké známky, chválí seriál jako vzrušující špionáž, ale nejen to. V seriálové podobě se prý Mr. & Mrs. Smith podařilo povýšit z povrchní zábavy na silný charakterní příběh. Jakkoliv se postavy dostávají do bláznivých situací, jejich chování a rozhodování je přirozené. Ačkoliv to může znít až neuvěřitelně, špionážní akční komedie je zároveň upřímnou studií vztahu dvou věčně nespokojených mileniálů. Už teď je zřejmé, že se původní film povedlo výrazně překonat, což je přesně to, o co by měl usilovat každý remake.

Seriál pojednává o dvou osamělých jedincích, kteří se dosud neznali. Oba dva dostanou práci od tajuplné špionážní agentury, která je najme pro své tajné mise. Žijí v dostatku, mohou cestovat, ale za příležitost platí osobním životem: Jako krytí musejí předstírat, že jsou sezdaný manželský pár – John a Jane Smithovi.

Francesca Sloane před Mr. & Mrs. Smith psala pro Atlantu a Fargo. Donald Glover není pouze spoluautorem špionážní novinky, ale také ztvárnil pana Smithe. Paní Smithovou hraje Maya Erskine (Nesvá, Muž hledá ženu, PEN15, Casual). V dalších rolích vystupují Paul Dano, John Turturro, Michaela Coel, Parker Posey, Ron Perlman, Wagner Moura, Alexander Skarsgård, Eiza González nebo Sarah Paulson.

Amazon Prime Video celou osmidílnou sérii nabízí už od 2. února, všechny epizody naráz. Zatím si pusťte trailer a koukněte do galerie na fotky.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu