Powerless: Nový seriál ze světa DC universe

Powerless: Nový seriál ze světa DC universe | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 23 obrázků
Seznamte se s týmem, který vás ve světe superhrdinů ochrání před padajícím kamionem.

Powerless je komediální seriál z DC universe a pojednává o partě zaměstnanců z firmy Wayne Security, což je dceřinná společnost Wayne Enterprises, kterou řídí bratranec Bruce Wayna alias Batmana. Zdejší hlavní postavy se snaží vymýšlet výrobky určené k ochraně obyčejných lidí, před následky destruktivních bitek superhrdinů a padouchů. Seriál se soustředí na ambiciózní postavu Emily Locke, jako ředitelku vývoje a bezpečnosti pro Wayne Security, která chce pomáhat lidem a spolupracuje se svým týmem na projektech ke zlepšení světa.

Na seriál dohlíží výkonný producent Ben Queen, který se podílel na seriálech jako Driver, A to Z, ale také měl podíl na scénáři ke známým, leč průměrným Autům 2. Režie se ujal Marc Buckland, který už před lety pracoval na několika známých projektech. Svoji kariéru nastartoval v režii serálu Policie New York a k jeho nejznámějším spoluprácím patří díla jako Scrubs: Doktůrci, Jmenuju se Earl či pilot k seriálu Grimm.

Hlavní roli hraje Vanessa Hudgens a to již zmíněnou Emily Locke. Mladou herečku můžete znát převážně z rodinných filmů, jako jsou Cesta na tajuplný ostrov 2, či Muzikál ze střední. Asi nejznámější další herec je Danny Pudi alias Teddy, který tu funguje, jako hlavní vtipálek na odlehčení. Dannyho pravděpodobně znáte jako podivínského Abeda ze seriálu Zpátky do školy. Bratrance fešného miliardáře v černém obleku, Vana, si tu střihnul Alan Tudyk. Ten často dabuje, jen Disneyho daboval filmy jako Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa, Zootropolis: Město zvířat nebo Hodný dinosaurus. Jako herec se objevil například v Příběhu rytíře či Vybíjené, ale především je častým spolupracovníkem Josse Whedona. Déle hrají Ron Funches (Trollové) a Christina Kirk (Girls).

První epizoda měla premiéru 2. února 2017 na americké televizní stanici NBC. Pilotní díl sledovalo zhruba 3,10 milionů lidí, a první ohlasy byly přinejlepším kladné. Většina se ale přiklání k průměrnému hodnocení. Co se týče mě osobně, byl jsem na tom podobně. Humor je spíše druholigový, postavy by chtělo do budoucna trochu více rozkreslit, příběhu chybí nějaký zajímavější prvek a triky jsou průměrné až béčkové, ale to seriálu odpustíte, protože nenáročnému komediálnímu sitcomu, asi nikdo moc velký rozpočet nedá. Co tu ovšem potěší, je herectví Vanessy Hudgens, která je tu výrazná a přesvědčivá. A dvacetiminutovástopáž jednoho dílu není tak moc, aby vás seriál zbytečně připravil o drahocenný čas. Celkově se seriál drží v průměru, který ničím neurazí, ale ani nevykouzlí úžas na tváři. Takže pokud potřebujete vyžehlit, udělat nějakou maličkost či jenom zabít čas, je tento seriál mnohem lepší volbou, než Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě. V komentářích dejte vědět, jak úvodní epizody zapůsobily na vás.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu