Komentáře 9

DanielFF | 17.01.2019 10:59
Cvok: Víme o tom, už se připravuje článek ;)
Cvok | 17.01.2019 09:38
Tak už zasáhl Lucasfilm, vypadá to, že pravá ruka neví, co dělá levá a chybu udělal Warner/Chappell Music. https://www.youtube.com/watch?…
Spike | 16.01.2019 22:22
Je to jednoduché. Disney a další podobné korporace jsou prostě chamtivé svině. Nejvtipnější je, že poslední oficiální filmy ze světa Star Wars jsou spíše zklamáním a parta fanoušků s minimálním rozpočtem dokáže natočit fan seriál, který je prostě o dost lepší než filmy za stovky milionů dolarů. Chápu, že to Disney a LucasFilm musí štvát. Jenže jejich reakce je doslova sebedestruktivní. Na jejich místě bych tomu štábu naopak dal zelenou a klidně bych jim dal pořádný rozpočet na celou oficiální sérii. Určitě by se to Disneymu vyplatilo více než to co udělali a získali by u fanoušků i trochu respektu. Ovšem na to asi nemají odvahu. PS. Záminka v podobně použité hudby je už doslova ubohá.
DanielFF | 16.01.2019 15:22
Cvok: To je právě ono, zda to bylo úmyslně, nebo ne. Vzhledem k tomu, jak nelogická rozhodnutí se v poslední době u Lucasfilmu a Disneyho dějí (v souvislosti se Star Wars), tak není podle mě nemožné, že by to mohlo být úmyslně :D Ale také samozřejmě nemusí a může jít o neinformovanost mezi korporacemi. Těžko říct, co z toho to je. Tak jako tak to ale nestaví Disney do zrovna nejlepší pozice. Také jsem zvědav, jestli na to nějak zareagují, nebo jestli to nechají být.
Cvok | 16.01.2019 14:48

DanielFF: Tak samozřejmě že na to mají právo, ony i blbé fan povídky jsou na hraně. Je to prostě jejich vlastnictví. Spíš se mi právě nechce věřit, že by byli tak hloupí a takhle srali fandom, protože jinou reakci snad ani očekávat nemohli. Obzvláště po tom hejtu a kritice co sklízí.
DanielFF | 16.01.2019 14:18
Everis a Cvok: Ono Disney má samozřejmě právo něco takového udělat, důležitější jsou ale spíše okolnosti, za kterých se to stalo. Na YouTube je nespočet fan filmů a videí, které v sobě mají Star Wars hudbu (a to přímo tu z filmů, ne nijak upravenou) a téměř se to neřeší. A vzhledem k tomu, v jaké jsou Disney a Lucasfilm poslední dobou situaci, tak motiv k tomu jít zrovna po tomhle projektu by měli- zkrátka sklízí větší ovace, než jejich filmy. Zda to už udělali takto úmyslně přes Warner/Chappell (aby se aspoň částečně kryli) nebo je to čistě špatná shoda náhod, to už těžko říct. Tak jako tak z toho ale Disney teď nevychází zrovna nejlépe. Snad jsem takto odpověděl oběma :D
Cvok | 16.01.2019 13:46
Zde jsem upřímně zvědavý na nějaké veřejné prohlášení pokud nějaké bude, hlavně po zjištění, že si to nárokovala společnost Warner/Chappell Music a ne přímo LucasFilm, který má SW primárně na starost. Nechci nějak hájit Disney ale tyto velké konglomerát málokdy mají přehled, co dělá která jejich společnost. A v Warner/Chappell Music vůbec nemusí vědět o dohodě SW Theory a LucaFilmem, takže prostě dělali svojí práci, za kterou jsou placení :D
Protože ani LucasFilm a Myšákovi kravaťáci s armádou od PR, by nebyla tak hloupá, tomu se mi moc nechce věřit.
Everis | 16.01.2019 13:43
No nevím co kdo čekal, ale muselo být jasné snad i tomu typosovi že StarWars Theory že to zmonetizujou. O co vlastně jde krom toho že najednou vznikl pocit křivdy? Situace je pro ten YouTube kanál pořád stejná, nebo ne?
.Karel | 16.01.2019 11:01
A víte co? Já jsem spokojenej doufal jsem v to už před mnoha měsíci že se to stane, očekával jsem že se to stane a stalo se to.
Že jsou Disney kurvy, kteří neustojí fakt, že banda fanoušků udělá lepší počin než samozvaní milovníci a profíci je naprosto úsměvný, ale že se chtějí pouštět do války s pravými fanoušky takhle silný série to je naprosto katastrofální krok. Jen houšť místo toho, aby tomuto projektu požehnali a zastřešili ho, aby si udělali lepší očko tak jdou proti němu. Skvěle, gratuluju. Možná vyhrají bitvu, ale šrámy a jizvy se jím už nikdy nezahojí. Natož pak aby si mysleli že vyhrají válku.

Co se týká hudby, tak snad si nemyslí a já doufám, že nemohou uspět. Holywood je jedna velká vykradačka sebe sama, obzvlášť pak hudby. Jako příklad hudba Hanse Zimmera k Počátku a následná hudba k Transformerům. Doufám, že co se týká hudby, tak se budou bránit zuby nehty.
Kurvy jedny Disneyácký :D
Nicméně počátek jejich konce nastal už před nějakým časem zpět. Kurva Kennedy jako šéfka Lucasfilmu, striktní politická korekce a vyhození Jamese Gunnar, podlízání menšinám, několik slabších hraných pohádek za sebou. Převážně sequelovský Pixar a nyní fúze s Foxem a následné rozhodování co se značkami jako Predátor, Vetřelec a dalších non family friendly značky? Velká pýcha, velký pád.

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu