Film za Nepřátelskou linií se dočká televizní reinkarnace

Film za Nepřátelskou linií se dočká televizní reinkarnace | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Stanice Fox objednala pilot seriálu Behind Enemy Lines volně inspirovaného filmem Johna Moora z roku 2001 s Owenem Wilsonem a Genem Hackmanem.

Nový seriál od americké stanice FOX, který dostane zelenou na základě diváckého přijetí pilotního dílu, zatím nemá stanovené datum premiéry a nachází se ve fázi preprodukce, i přesto již nyní byla ohlášena řádka zajímavých hereckých jmen a základní synopse. Samotný FOX o seriálu prohlásil, že půjde o výrazně vlastenecky pojatý seriál. Tohle nadcházející drama/thriller bude pojednávat o skupině amerických vojáků uvězněných za nepřátelskou linií. Půjde o multi-perspektivní vyprávění zároveň sledující uvězněné vojáky, vojenské důstojníky na nedaleké letadlové lodi a vedoucí důstojníky ve Washington, D.C, snažící se dostat hlavní hrdiny v tichosti zpátky na americkou půdu.

FOX seriál plánuje už od minulého roku, ale protože nebyl spokojený s původním nástinem příběhu, dal scénář přepracovat Nikki Toscano, povětšinou seriálové scenáristce, která má na triku seriály Pomsta nebo Městečko Haven. Režie pilotu se ujal nepředvídatelný McG, který zrežíroval Charlieho andílky, Terminator Salvation, ale i 3 dny na zabití nebo seriálovou adaptaci Smrtonosné zbraně. Produkce se ujali produkční společnosti původního filmu Davis Entertainment’s Johna Davise a Temple Hill’s Wycka Godfreye.

Casting nehýří hollywoodskými jmény, ale na poli seriálových herců si není nač stěžovat. Jedním z hlavních představitelů bude B.J.Britt, známý z Agents of S.H.I.E.L.D. nebo UnREAL, který ztvární vyčerpaného bývalého mariňáka Reggioho Mitchella. Další oznámenou je seriálová rodačka Marg Helgenberger, kterou můžete znát z Kriminálky Las Vegas, Pod Kupulí či zrušené Inteligence. Zde si zahraje Bobbie Becker, admirála válečného námořnictva a tu nejmocnější ženu v americké armádě, která je nelítostná, spravedlivá a je ochotná udělat vše, aby udržela své muže a ženy v bezpečí. Nejnovějším jménem je Benito Martinez (Domek z karet, Vražedná práva), který nahradil dříve oznámeného Nestora Carbonella v roli Mateo Rodrigueze, respektovaného důstojníka vojenského námořnictva na letecké lodi USS Tyson. Dalšími jsou: Willa Fitzgerald (Scream), Dylan Bruno (Vražedná čísla), Gabriel Chavarria (East Los High), Melia Kreiling (Tyran) a Colm Feore (Domek z karet).

Od těchto tvůrců se můžeme dočkat opravdu čehokoliv a díky tomu, že ani původní snímek Za nepřátelskou linií nebyl rozhodně perfektní film, tak můžeme jen doufat, že tvůrci látku zpracují zcela po svém a přijdou s pořádnou peckou ve stylu špionážního Homelandu či alespoň popcorně pojatého Seal Team 6. Nového nástupce Bratrstva neohrožených rozhodně nečekejte. Pokud jste film neviděli, tak se mrkněte dolů na trailer ať víte, co přibližně čekat. Dole v galerii jsou pak fotky zatím ohlášeného obsazení.

Obrázek na titulce je ilustrační.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu