Agenti S.H.I.E.L.D.: V příští epizodě se objeví Madame Hydra

Agenti S.H.I.E.L.D.: V příští epizodě se objeví Madame Hydra | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Agenti si pro nás nachystali hranou verzi klasické vůdkyně Hydry a alternativní vesmíry.

Tento týden uvidíme v dalším díle Agentů S.H.I.E.L.D.u s názvem ,,What if…“ virtuální realitu světa Marvelu, ve které se věci mají trochu jinak. Hydra tady zvítězila a nyní vládne celému světu. Když byla tato skutečnost odhalena, fanoušci začali kvapem spekulovat o tom, jestli v tomto Hydrou ovládaném světe uvidíme některé slavné členy této organizace, kteří se objevili v předešlých řadách seriálu, a také zda nám budou představeny i nějaké nové záporácké tváře. Čekání ovšem nebylo dlouhé. Už dříve bylo oznámeno, že se vrátí Brett Dalton jako Ward a teď Marvel a ABC potvrdily, že v příštím díle uvidíme Madame Hydru, postavu, která tuto zločineckou organizaci v komiksech vede, a dokonce byl zveřejněný i první obrázek.

V seriálu si postavu zahraje Mallory Jansen, která už hrála v předešlých dílech postavu jménem Agnes Kitsworth. S tou měl stvořitel převrácené virtuální reality Holden Radcliffe (John Hannah) vztah, Agnes ale v předešlých dílech zemřela. Radcliffe tedy pravděpodobně vytvořil ve své virtuální realitě verzi své lásky a udělal z ní členku Hydry. První obrázek Mallory Jansen v roli si můžete prohlédnout v galerii. Vzhled postavy je rozhodně věrný její podobě v předloze. Je oblečená do svého komiksového zeleného obleku a seriál se rozhodl zachovat i mírné odstíny zelené v jejích vlasech. Pro mnoho fanoušků byla přítomnost postavy poměrně překvapivá, jelikož hraná verze Madame Hydry se objevila už ve filmu The Wolverine z roku 2013. Tam ji hrála ruská herečka Světlana Chodčenkova a postava byla pozměněna na mutantku s jedovatými slinami. Mnoho lidí si myslelo, že práva na Madame Hydru tedy vlastní studio Fox, teď tedy víme, že použít ji může i Marvel. Něco podobného se stalo už v Avengers Age of Ultron s postavou Quicksilvera.

Při příležitosti odhalení obrázku ještě promluvili showrunneři Jed Whedon a Maurissa Tancharoen (oba Spartakus, Dům loutek) o tom, proč se rozhodli postavu použít: ,,Když už přivádíme nazpět Hydru, chtěli jsme k ní přidat někoho, s kým nebude radno si zahrávat. Madame Hydra je perfektní. Je silná, sexy a strašidelná. Na Mallory Jansen jsme už nachystali hodně náročných věcí, ale ona jim vyjde vždycky vstříc. Těšíme se na reakce fanoušků, až uvidí, jak přivedla Madame Hydru k životu.“ Poprvé ji budeme moct vidět už tento týden, kdy se nám v epizodě ,,What if…“ představí v plné parádě. Vidíte Madame Hydru v Agentech rádi? Jaké další postavy by se podle vás mohly objevit?

Nová kapitola Agentů SHIELDu začíná už v noci z úterý na středu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

SteveV | 12.05.2017 13:41
Bude pátá série Agentů!!! http://www.edna.cz/agents-of-shield/novinky/agenti-dostali-patou-serii/
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu