Vrtěti psem: Klasika s De Nirem a Hoffmanem jako seriál

Vrtěti psem: Klasika s De Nirem a Hoffmanem jako seriál | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Po úspěchu House of Cards, Scandalu či Veep přichází další politické drama s nádechem humoru.

Před dvaceti lety, ve zlatých devadesátých zrežíroval Barry Levinson (kterého si pamatujeme díky skvělému Rain Manovi) politickou drama komedii Vrtěti psem (Wag the Dog). Pro neznalce je film situován do období prezidentských voleb, kdy se provalí sexuální skandál samotného amerického prezidenta. A v tu chvíli nastupují na scénu Robert De Niro jako poradce prezidenta a Dustin Hoffman jako velký hollywoodksý producent. Tito dva vyvolení se následně snaží vyvrátit provalený skandál, rychle vytvořit novou aféru a tím odlákat pozornost médií a voličů. Jejich finálním cílem je umožnit prezidentovo znovuzvolení.

Ačkoliv se tato komedie nestala největším hitem své doby, vynesla Dustinu Hoffmanovi nominaci na Oscara za herce v hlavní roli, u diváků sklidila vcelku spokojené ohlasy a celosvětově v kinech utržila přes 63 milionů dolarů. A teď přechází z velkého plátna na malou obrazovku, přímo do našeho obýváku.

Americký magazín THR (The Hollywood Reporter) nedávno uvedl, že Barry Levinson spolu s HBO připravují půlhodinovou komediální sérii na motiv právě Vrtěti psem. Už je domluvené, že sám Levinson bude režírovat natáčení pilotního dílu, pokud bude vše postupovat dle plánu a projekt dostane oficiálně zelenou k rozjezdu. Ale Levinson nebude jediný, kdo se ze staré party údajně vrátí. Oznámen byl i Robert De Niro, který by měl u natáčení sloužit jako výkonný producent. A pokud se mezi vámi najde i nadšenec do politiky, tak americký politik David Brock, který minulý rok hrál roli v prezidentské kampani na straně Clintonové, je připojen k projektu jako konzultant.

Dále THR oznámil také zájem připravovaného projektu o propojení seriálu se současnou politickou scénou v Americe. Můžeme tedy domýšlet, že dění v seriálu bude zasazeno do současnosti a možná  se dočkáme několika pomrknutí na Donalda Trumpa.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu