Hanna: Mladá zabijačka se vrátí v seriálové podobě

Hanna: Mladá zabijačka se vrátí v seriálové podobě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
V Amazon Studios se rozhodli oprášit filmový projekt Joea Wrighta, společně se scenáristou Nočního recepčního.

V dnešní době, kdy ze sebe studia pumpují nekonečné množství pokračování, prequelů, či remaků starých klasik, už není prakticky žádné filmové dílo v bezpečí. Hollywoodká studia se ale nejčastěji otáčejí po již zaběhnutých hitech, kterých se už pár let nedotkla, nebo po světoznámých filmech, o nichž vědí, že na jejich nové zpracování se veřejnost stejně pohrne. O to je tedy zajímavější, že Amazon Studios si za svůj nový projekt zvolila právě akční film Hanna z roku 2011, o který jste možná jednou dvakrát zavadili v televizním programu, ale jinak vám jeho existence nejspíš úplně unikla.

Filmovou verzí se režisér romanťáren jako Pýcha a předsudek či Pokání, Joe Wright, poprvé podíval do trochu akčnějšího světa. Příběh sleduje mladou dívku jménem Hanna (ve filmu ji ztvárnila Saoirse Ronan), kterou v chladných lesích Finska vychovává její otec, bývalý agent CIA (ve filmu Eric Bana). Díky tomu je tedy znalá ve všech dovednostech profesionálního vojáka. Jednoho dne ji ale otec vyšle na samostatnou misi, čímž se její už tak tvrdý život ještě ztíží. V patách má totiž speciální jednotku vyslanou špionkou Marissou Wiegler (Cate Blanchett). Čím víc se Hanna přibližuje cíli své mise, tím větší je na ni vyvíjený tlak, jelikož se musí kromě zabijáků v zádech potýkat i s otázkami o jejím vlastním původu.

Scénář pro seriálovou verzi píše David Farr (Noční recepční), který je zodpovědný i za ten filmový, vrátí se dokonce i několik producentů. Kdo se ale v titulcích neobjeví, je samotný režisér původní Hanny, Joe Wright, který se seriálem nemá společného vůbec nic. Vracet se samozřejmě nebudou ani představitelé původních rolí. Žádné datum premiéry nebo počet epizod nám zatím nejsou známé.

Jak se koncept televizní Hanny líbí vám a koho byste chtěli vidět v přeobsazených rolích?

Zdroj: Coming Soon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu