Nepřítel státu se dočká seriálového pokračování

Nepřítel státu se dočká seriálového pokračování | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Úspěšný thriller s Willem Smithem se dočká televizní podoby.

Móda seriálových verzí celovečerních filmů pokračuje. Někdy se jedná o úspěch (Westworld, Vymítač ďábla), jindy se dojná kráva ani nestačí dostat do televize (Policajt v Beverly Hills). Teď televizní osud čeká Nepřítele státu.  

Thriller Jerryho Bruckheimera z roku 1998 si pohrával s tématem velkého bratra a všemocných zpravodajských služeb, které vás mohou sledovat na každém kroku. Nic netušící hrdina v podání Willa Smithe je podezřelý z toho, že má u sebe záznam politické vraždy. V patách je mu s pomocí nejmodernější technologie a školených agentů celá NSA a pomoci mu může jen její bývalý zneuznaný zaměstnanec v podání Genea Hackmana. 

Nový seriál nemá být remakem, nýbrž pokračováním. Znovu produkuje Jerry Bruckheimer, který připravuje pilot pro stanici ABC. Ta buď schválí celou sérii, nebo přinejmenším pilot odvysílá jako televizní film.  

Děj se má odehrávat dvacet let po událostech celovečeráku. Nepolapitelný agent NSA v něm bude obviněn z úniku utajených dokumentů. Jeho idealistické právničce nezbyde nic jiného než se spojit s ošlehaným agentem FBI, aby zastavili globální spiknutí, které hrozí odhalit temná osobní tajemství, jež spojují životy všech tří. Scénář píše nepříliš zkušený Morgan Foehl, který má zasebou zatím jen nepříliš dobře přijatého Hackera Michaela Manna.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Tomas | 30.10.2016 16:06
hmm tohle teď vidím docela často, ale byl by to zázrak, kdyby to dosahovalo kvality původního filmu... Tady ta "seriálová pokračování" můžou praktikovat třeba na sérii rychle a zběsile. Alespoň by nemuseli pořád číslovat jednotlivé díly.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu