Assassin's Creed: Anime seriál je na cestě

Assassin's Creed: Anime seriál je na cestě | Fandíme seriálům
Bylo oznámeno jméno showrunnera, který slibuje originální příběh.

Není to zase tak dlouho, co se objevila novinka o tom, že se chystá seriál ze světa Assassin's Creed, ale kromě samotného oznámení jsme se nic dalšího nedozvěděli. Teď tu máme další novinku, která je krapet sdílnější. Předně bude seriál zpracovaný jako anime, jehož showrunnerem bude Adi Shankar, výkonný producent filmů jako Dredd, Mezi vlky nebo Na život a na smrt. Jeho jméno najdete také za krátkometrážními snímky The Punisher: Dirty Laundry nebo Power/Rangers. Shankar je velký fanoušek videoher se zabijáky v kápi a je nadšen, že bude moct ve spolupráci s vývojářským studiem Ubisoft vytvořit originální příběh v téhle podobě.

Naposledy Shankar pracoval na anime Castlevania, které startuje už zítra na Netflixu. Na potvrzení, zda na téhle platformě najdou domov i asasíni, si musíme ještě počkat. Alespoň to tvrdí Aymar Azaïzia, šéf obsahu velepopulární značky Assassin's Creed. Na závěr přidáváme herní trailer na blížící se nový přírůstek do asasínské série s názvem Assassin's Creed: Origins, který na pulty obchodů doputuje na podzim.

Zdroj: Gamespot

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

ukulelembo | 06.07.2017 18:17
Nazývat to "anime" je hodně spekulativní. Minimálně Castlevania anime určitě není. Za ní stojí plně americká produkce. Jak to bude tady, se ještě uvidí.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu